[ViuTV直播] Hong Kong Masters決賽日 23/7 14:00/19:00 [3]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
White趕飛機啊

岩岩white好似教onyee打
點解咁樣完左?

因為係pot black鬥高分 on yee清哂枱面都唔會贏到 所以收皮算

俾佢試下打多幾粒都好呀
White趕飛機啊

但佢唔係重有場要打咩?
White趕飛機啊

唔係onyee趕?673頭先話佢拎埋行李黎 陣間飛歐洲
White趕飛機啊

但佢唔係重有場要打咩?

係囉
突然諗起約左傅家俊 佢讓d嘉賓七八十分 我諗對on yee都應該要

笑左
最後幅畫畫住80分
亨特利被喻為「克魯斯堡之王」,由年輕時期開始成績一直非常驕人,2012年世界桌球錦標賽不敵同胞麥佳亞後宣佈退役,其後更表示近年比賽期間毫不享受,原因來自經常輸波,在比賽期間找不到任何樂趣。知道桌球界傳奇人物甚至對桌球已經生厭,除涉及商業活動之外,甚少與桌球扯上關係,真的令人感到可惜。
反觀韋德仍熱愛桌球,近年除刻意減肥(減掉20公斤)之外,更將過往之陋習戒除,專心為世界桌球總會給予的兩年職業資格努力。即使訪港期間,只有一場表演賽出席,仍然毫不欺場。每日到本地球會努力練習,對桌球的熱情一絲不減。年輕時代時的比賽勝方,以成績計算必定是亨特利,但以目前兩位的對桌球的熱愛或多或少會影響表現,最終贏家究竟是誰呢?
White趕飛機啊

唔係onyee趕?673頭先話佢拎埋行李黎 陣間飛歐洲

但係三角賽嚟架喎
表演賽係打pot black 打2 frames 如果2-0就直接贏 但1-1既就睇下邊一個兩局總分加埋高當贏 所以就算第一局已經超左分都好對手都會打 因為萬一下一局贏左就要鬥高分 但如果第二局都已經超埋分就可以自動收皮
點解ng on yee要整個非洲黑鬼髮型?

硬係覺得佢有陣柒味
仲要比亨特利炒
ng on yee表現水準

硬係覺得佢有陣柒味

髮型柒姐
眼鏡娘

硬係覺得佢有陣柒味

髮型柒姐
眼鏡娘

幾好睇呀

其實戴con set一丨一一一ㄱ丶丿丿丿丿

其實戴con set髮型係ok
慘得過on yee贏過世錦賽但jimmy white冇
雖然係女子

白左咁多既
NG ON YEE都有人J
慘得過on yee贏過世錦賽但jimmy white冇
雖然係女子

6次第二
NG ON YEE都有人J

唔算太差啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞