[Stroll to make F1 return] F1 2023 巴林站 討論區 2

1001 回覆
5 Like 28 Dislike
是troll唯一衰係衰在唔識睇鏡,成日迫人出去/炒埋人到

尤其係上兩年成日同圖炒埋一碟,唔鍾意佢正常喎
仲有大紅蓮冰輪丸
鬼佬嗰邊係唔知點解勁憎stroll
拿拿臨巴公道
我兒除咗有時發瘟唔望鏡之外
佢根本就係穩定先生
畀架咩車佢就可以交到咩貨出嚟
Fp1 丹尼爾有講rb既油重過AM 9kg跑
成績都快過大頭

睇定啲先
無垃利
FP2 top speeds:

- RedBull 323 km/h
- Ferrari 322 km/h
- Mercedes 321 km/h
- Aston 319 km/h
老老實實兒子就一定唔係WDC料嚟
但係作為一個F1車手佢合格有餘
正賽穩定落雨又ok
好過好多pay driver多多聲
premium 揀一至兩個夠,咁pit crew 都一定入硬大牛架啦,然後車手咪再揀so far都 keep到嘅Max,反正仲有錢,睇幾場再決定轉唔轉叻咪得。然後大頭so far必入唔駛講啦。再揀啲穩定有分嘅。氣就純私心。
畀架shitbox就揸到shitbox表現

認真嘅Stroll算係咁,望下隔離HAAS嗰件老人無pod男?
20年土耳其pod
唔明點解咁多人憎 Stroll

作為車手,佢拎過年輕組別冠軍
6年間同過 Massa Perez Vettel 等人做隊友都不落下風
上過 podium 正賽失誤率低(max 舊名叫 Crashstappen , 有個網站直頭數佢今日撞車未),雨戰中上級表現

再講,個個老豆有錢就要憎既,咁數下下面

max - Jos 係前車手,Schumi 隊友
Perez - 墨西哥電訊大王大碼頭
叻 - Bianchi 家族幫手
Sainz - 老豆前 rally champion
咸 - Ron Dennis 契仔
牛奶 - 老豆身家兩億鎊
周同志 - 成堆支那贊助

冇錢?車都入唔到啦
老老實實兒子就一定唔係WDC料嚟
但係作為一個F1車手佢合格有餘
正賽穩定落雨又ok
好過好多pay driver多多聲
20年土耳其pole

今年MD 嗰啲boost 係咪改咗
佢嘅實力喺F1 自保有餘啦
但受傷就養傷先啦,一陣影響復原好唔返晒就唔好啦
放咗喺chips 到
個pod係真係有實力
不過咁多年佢嘅1lap pacing同battle都係未夠火候
(唔計佢唔睇鏡on99)
幾次明明應該有得win最後都係唔爭氣
係,其實Stroll係衰呢樣,佢好過Ocon係因為把口冇咁臭
我諗依度真係無咩人會憎兒子
唔講咸同max,最多人憎既一定係on9con
兒子多極都係笑佢姐,on9con嗰d真係會屌出聲
師兄 錯顏色喎
咁樣你唔會攞到唐仔嘅approval
支持兒子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞