[Stroll to make F1 return] F1 2023 巴林站 討論區 2

1001 回覆
5 Like 28 Dislike
作為迷兒黨顧問,我認為我有責任提醒各位黨員要更關注兒子嘅康復。
請邊個位可以入code
我大牛+Alpine,好似穩陣
巴林站黑氣石 唔要好過
送畀佩狗or 垃圾AM畀佢地打飛機
唔明點解咁多人憎 Stroll

作為車手,佢拎過年輕組別冠軍
6年間同過 Massa Perez Vettel 等人做隊友都不落下風
上過 podium 正賽失誤率低(max 舊名叫 Crashstappen , 有個網站直頭數佢今日撞車未),雨戰中上級表現

再講,個個老豆有錢就要憎既,咁數下下面

max - Jos 係前車手,Schumi 隊友
Perez - 墨西哥電訊大王大碼頭
叻 - Bianchi 家族幫手
Sainz - 老豆前 rally champion
咸 - Ron Dennis 契仔
牛奶 - 老豆身家兩億鎊
周同志 - 成堆支那贊助

冇錢?車都入唔到啦
拿拿臨巴公道
屌 有恩撚把聲
作为中国共产党顾问,我认为我有责任提醒各位党员要更关注周冠宇嘅实力。
咱公道说一句:
拿兄很公道
印象中蘭斯係車手風評入面都算nice guy
冇追啲news, 原來vasseur變咗拉利領隊
bet365 大頭贏WDC賠率得8.5排第三
Spain without the S
大頭勁撚到
Alpine 仲有幾多封印未解
覺得好多人,人云亦云踩佢啫
我老豆有錢咪講 F1, 買隊 Super GT 俾我都開心死啦,理得啲友講咩

佢老豆真係營商有道,Armaco 同佢傾到好價有錢 run, 唔用 Tommy Hilfiger 轉去 Hugo boss 拎贊助
反正佢全年成續無論幾好幾壞都唔驚無位

唔係覺得佢手車有機會衝到WDC下話
兒子炒車
無錢upgrade
今季 係得咁多
雙威

睇嚟買完max + RB啲筆直就差不多洗曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞