[Netflix劇集] Ozark 劇情討論區

79 回覆
4 Like 1 Dislike
個女真係好煩,佢又老婆又係煩
好期待第二季會點發展
個劇情我估墨西哥個邊都一定唔會開戰
除非個個墨西哥老闆同老德係親戚關係

睇breaking bad ,墨西哥人好重視家族咁

marty販埋毒 唔知點收科
好想睇buddy個角色有咩發展

wendy開頭有少少煩 不過後來幾幫得手
個女又煩又豬

wendy開頭有少少煩 不過後來幾幫得手
個女又煩又豬

正常你頂得順bb skylar既話,應該頂得順wendy
佢個女個樣成個男人咁,不過身型幾好
終於睇哂,唔悶,有追看性,
不過睇完fargo呢啲玩味性強嘅劇集,
睇返ozark骨子裡比較保守嘅犯罪劇係有少少到喉唔到肺
終於睇哂,唔悶,有追看性,
不過睇完fargo呢啲玩味性強嘅劇集,
睇返ozark骨子裡比較保守嘅犯罪劇係有少少到喉唔到肺

ozark劇情比較薄弱
好似幾冷門
無乜人睇

純粹覺得劇情推進得快
係轉折位太兀突
好似幾冷門
無乜人睇

純粹覺得劇情推進得快
係轉折位太兀突

角色轉變跳得太快
總結呢套好唔好睇
宜家睇緊shooter 準備定下一套
Ozark season two is coming.

reli?

reli?

‘Ozark’ Renewed for Season 2 at Netflix
http://variety.com/2017/tv/news/ozark-renewed-season-2-netflix-1202527992/
總結呢套好唔好睇
宜家睇緊shooter 準備定下一套

你開第一集試睇下
腳甲果度真係屌唔住
腳甲果度真係屌唔住

睇完我即刻去剪腳甲
腳甲果度真係屌唔住

睇完我即刻去剪腳甲

喪架!
嚇到心都離一離
腳甲果度真係屌唔住

睇完我即刻去剪腳甲

喪架!
嚇到心都離一離

好撚痛呀屌
 第十集
睇到第九集,都幾好睇,Marty 咁樣過日子真係好攰

出得嚟行預咗要還

出得嚟行預咗要還

Marty成家一齊質d錢入牆度睇到我好開心

出得嚟行預咗要還

Marty成家一齊質d錢入牆度睇到我好開心

我都覺
會唔會有第2季
會唔會有第2季

renew左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞