[Netflix劇集] Ozark 劇情討論區

79 回覆
4 Like 1 Dislike

OZARK | Teaser [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=6Y7kHHxylps

Ozark | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=5hAXVqrljbs

前日開始首播
OZARK | Holiday Teaser [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=Dh7fgX1P6Uc

總共10集
season finale 80分鐘
要討論討論
內容簡介有無
內容簡介有無

The Byrdes, husband and wife Marty (Jason Bateman) and Wendy (Laura Linney), their teenage kids Charlotte (Sofia Hublitz) and Jonah (Skylar Gaertner) -- are for all intents and purposes an ordinary family. Ordinary save for Marty’s job: The top money launderer for the second largest drug cartel in Mexico.
岩岩開始睇
每集只可下載兩次
岩岩開始睇
每集只可下載兩次

電腦睇
岩岩開始睇
每集只可下載兩次

有咁既規定?
岩岩開左黎睇 感覺唔錯
見到Jason Bateman就忍唔住笑
睇到EP2
班人咁都比男主角說服到
正常情況應該即刻搶哂佢果幾百萬同當場隊冧佢就算
岩岩開左黎睇 感覺唔錯

岩岩睇完第一集 節奏唔錯

horrible bosses
岩岩睇完EP2 唔錯
睇到第6集,暫時都覺得幾好睇

Hollywood搵唔搵到個頭大得過佢既明星

笑左出聲
睇到EP2
班人咁都比男主角說服到
正常情況應該即刻搶哂佢果幾百萬同當場隊冧佢就算

果part都幾兒嬉
雖然話套劇節奏唔錯 但有d劇情跳得幾快
啱啱睇完ep1
有無巴打講吓後面好唔好睇

原來呢套佢做埋導演

原來呢套佢做埋導演

ep 1, 2, 9, 10
啱啱睇完ep1
有無巴打講吓後面好唔好睇

去到最尾都多爆位
但有時候唔理解某啲角色既動機

有呢條撚樣,咩片都變笑片
用咗一日睇完,個結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞