New Balance 討論區 (51)

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
咁幾平睇黎7號對v6我去美官禁算
耐唔耐架 洗唔洗個幾星期
試過v5同v3 覺得v5舒服啲係咪我唔正常
師兄有冇v6同v5/v3 邊個舒服啲
碼數係咪都一樣 出邊搵唔到v6試
冇話正唔正常嘅v3本身焗腳都係大缺點嚟
V5冇著過唔知係點
各有各好啦個人覺得v6彈啲透氣啲v3包腳啲
我自己覺得v6 寬度2e啱自己啲
V6 你上fb搵poopoo 睇吓有冇你碼可以去試試
Thx諗住試完等對黑色
屋企太多灰色鞋
⋯⋯⋯唔怪得你話單調啦原來係你自己啲鞋色單調
我元祖灰得vs3 同v6
Lm
327灰兩對 dunk low灰白 aj 灰白 hoke灰
專門店係for你試size
用開bns集運,落單到到手預兩個禮拜啦
買爆
知唔知 1906r metallic black 邊度有?
話4月3出,行咗幾間都未見。
我美官買極都cut我單,最後去左poopoo買
Poopoo食唔到第一水
唔知對990v6 black white幾時先有
問過佢地話無消息
好似歐美出先 亞洲要等等
應該唔洗劣 唔是crossover 1906無人買
點解係隨機嘅?
其實都想等CDG個對,物料會有啲唔同。
但又炒又搶就費事,你地覺得CDG個對預計咩價先入到手?
QC問題囉
有冇巴絲著緊9060,試過都幾舒服咁。諗緊9060定2002R
我淨係有9060你唔介意大舊少少就ok
兩對各有千秋睇你咁兩難最終買哂兩對嘅機率都幾高
真係揀唔到睇吓有冇咩色靚啲或者平啲就買邊對先囉
邊度仲有990v3 sea salt 買
我諗原價應該都差唔多要2k尾
望落料1定係CDG靚啲 但好似係皮料嚟
佢AW23先出 睇吓忍唔忍到手唔買今個月對全黑

同埋junya watanabe/ auralee都出靚色 下半年會破產
https://www.instagram.com/p/CnsoAmJqe04/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CnnJy4bKotX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
點解7號先買既ching? 官網做特價?
同埋想問下香港d波鞋鋪係咪多數係D頭?想去試岩個size先去美官㩒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞