New Balance 討論區 (51)

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
香港v6 1999

我去旅行買平幾百仲有得退稅
你講緊邊樹
我鐘意roll 到岩岩好遮一半鞋舌,露少少襪
直/闊腳牛無問題喎
新手入坑想問下專門店會唔會買到假貨
事源前兩日買左對990v2同v3
v2個鞋盒細過v3果個 而且鞋帶比我另一對v2明顯闊好多
同埋鞋舌qr code scan唔到
有無師兄解答到我
jjjound 對v3綠色襯邊一隻顏色嘅褲好
上網訂咗對2002r us45.5但係着上腳會頂腳趾,想問如果換對us46.5會唔會大太多?
依家邊到仲有992賣?
農曆年前突然發現天貓官網有45號,考慮左兩日忍唔住入手

師兄,你幾多錢買?好想入手
官網一樣價架啦,貴少少都冇計

師兄 介唔介意影對鞋俾我睇睇啲細節位
https://t.me/sanderty
因為有聽過啲大陸人會溝貨賣,會擺啲AA貨落去
去馬啦,我問過好多師兄架喇,天貓官網正貨黎既
天貓官網係咪即係淘寶入邊?
想問下993買原碼好定要大半碼?
平時990v3 v6 us8
992 us8 有啲緊
993 睇人講又話照買原碼就得如果同992一樣就買碼

有冇巴打有曬咁多對可以比下意見?
*如果同992一樣就決定買大半碼
行街睇到一對淺灰色nb鞋幾靚,叫2002r,門市做緊1299,上網睇啲網店做緊1000左右
其實係咪ig shop呢啲都係賣假貨多? 如果想買到真貨係咪一定要官網/ catalog/ footlocker 呢啲地方買?
貪得意去淘佬度搵,天貓專賣店都有呢對,圍番港紙850左右,計埋運費到仲係抵過係香港買
UK Size? Exclusive 1906R Tiffany Blue色真係好靚
天貓1099人仔wo,你係邊睇到850。

你唔想任何擔心,就一定係門市買,ig shop就去啲真係信譽好同有門市,天貓如果真係咁平,我覺得OK嘅,但係一定要去官方天貓

另外想問邊啲ig shop好啲咁多ig shop, google啲名,間間都有人瀨過嘢
想問邊間門市?本身想系台灣訂返黎 揾左好久
仲信ig shop
Husky,second killpoopoo呢d有門市都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞