[七月新番] 戰姬絕唱SYMPHOGEAR AXZ

96 回覆
3 Like 1 Dislike
下季等兩公婆互相殘殺
成套野除左LAST一集個ED之外,成套都唔好睇
D歌又唔得

你第一次睇戰姬?
啲歌唔得喺邊?
未睇最終回

翼少全季都係度行行企企無咩野做
未睇最終回

如果咁計 點只得佢係行行企企

其實最後4集全部都係行行企企睇姑奶奶
D歌又唔得

你第一次睇戰姬?
啲歌唔得喺邊?

唔得在戰鬥唱果陣
你第幾次睇戰姬?

邊戰鬥邊唱歌所以先會覺得怪,因為係演出黎,唔係演唱會咁企定定唱。
聽返原曲係冇呢個問題,前2季都係咁,第一季唔記得了
D歌又唔得

你第一次睇戰姬?
啲歌唔得喺邊?

唔得在戰鬥唱果陣
你第幾次睇戰姬?

邊戰鬥邊唱歌所以先會覺得怪,因為係演出黎,唔係演唱會咁企定定唱。
聽返原曲係冇呢個問題,前2季都係咁,第一季唔記得了

其實唔關事
我純粹覺得第三/四季啲歌本身唔好聽

「旋律ソロリティ」呢首我覺得ok喎
未睇最終回

如果咁計 點只得佢係行行企企

翼少用戲份換後宮 最後餵蕃茄甜到…

響未係咪又要家暴
佢地2公婆會唔會俾廢老拎去配種
其實點解司令官唔落場打 初頭唔出得場打 係因為人類唔可以接觸啲怪
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
好似話指揮無佢會唔掂 但係又唔見佢做到好多野
出去打一拳收哂人地皮啦
其實點解司令官唔落場打 初頭唔出得場打 係因為人類唔可以接觸啲怪
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
出去打一拳收哂人地皮啦

因為係指揮啊
個人係度已經夠
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
出去打一拳收哂人地皮啦

因為係指揮啊
個人係度已經夠

指咩揮呀
佢出黎一個夠打晒啦

司令打哂要d戰姬黎托柴
搵人捉司令同忍者去照下神獸鏡做裝者啦
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
出去打一拳收哂人地皮啦

因為係指揮啊
個人係度已經夠

指咩揮呀
佢出黎一個夠打晒啦

司令打哂要d戰姬黎托柴

咁樣真係宇宙最強
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
出去打一拳收哂人地皮啦

因為係指揮啊
個人係度已經夠

指咩揮呀
佢出黎一個夠打晒啦

司令打哂要d戰姬黎托柴

咁樣真係宇宙最強

做乜鳩
對住識鍊成noise既鍊金術師,司令點出去打
如果單挑唔召喚noise,司令設定就係無敵,因為佢單挑打贏菲尼
如果佢打到noise真係指揮都唔洗,直接出去打柒對面就完
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
出去打一拳收哂人地皮啦

因為係指揮啊
個人係度已經夠

指咩揮呀
佢出黎一個夠打晒啦

司令打哂要d戰姬黎托柴

咁樣真係宇宙最強

做乜鳩
如果單挑唔召喚noise,司令設定就係無敵,因為佢單挑打贏菲尼

了子當年直頭想嫁比司令
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
出去打一拳收哂人地皮啦

因為係指揮啊
個人係度已經夠

指咩揮呀
佢出黎一個夠打晒啦

司令打哂要d戰姬黎托柴

咁樣真係宇宙最強

做乜鳩

了子當年直頭想嫁比司令

想嫁果個到底係了子定fine
要相信心入面的歌果個又係了子定fine
但係e架打鍊金術師喎

一直都係咁
出去打一拳收哂人地皮啦

因為係指揮啊
個人係度已經夠

指咩揮呀
佢出黎一個夠打晒啦

司令打哂要d戰姬黎托柴

咁樣真係宇宙最強

做乜鳩

了子當年直頭想嫁比司令

想嫁果個到底係了子定fine
要相信心入面的歌果個又係了子定fine

了子係菲尼現身果陣已經消失左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞