[七月新番] 戰姬絕唱SYMPHOGEAR AXZ

96 回覆
3 Like 1 Dislike
走啦 唔中呀 600石啦

我第6次11連先中
走啦 唔中呀 600石啦

我第6次11連先中

600石淨係中Mario
1000石都唔撚中呀屌
開服咁耐就係留石抽miku
又一個禮拜

未來xd真係好正😞
https://youtu.be/-GlmtIg5lWU
1000石都唔撚中呀屌
開服咁耐就係留石抽miku

之前個單pick pool,無印同FIS六個人出齊都無未來
今集最尾睇到想喊
今集最尾睇到想喊

我都係 之前咁多季都未試過咁激動
明明係賣歌番
今集最尾睇到想喊

明明係賣歌番

我深知 絕唱唔會死人
今集最尾睇到想喊

明明係賣歌番

我深知 絕唱唔會死人

唔會流鼻血
成出野都唔知UP乜

6條女同鍊金術師3條女打, 唔夠打就特訓下升LV, 玩unison,

而3條鍊金術師女其實都係比露體狂利用, 死左2件, 剩返條女輸埋比主角威能, 之後就同主角合作打露體狂, 而切歌就想用絕唱同主角佢地頂一下, 反正都應該唔會死

有冇漏?
抽唔到調xd😭
又一隻勁到仆街😭
成出野都唔知UP乜

6條女同鍊金術師3條女打, 唔夠打就特訓下升LV, 玩unison,

而3條鍊金術師女其實都係比露體狂利用, 死左2件, 剩返條女輸埋比主角威能, 之後就同主角合作打露體狂, 而切歌就想用絕唱同主角佢地頂一下, 反正都應該唔會死

有冇漏?

最尾果集6條女一齊絕唱變真女人,但又唔洗死
成出野都唔知UP乜

有冇漏?

最尾果集6條女一齊絕唱變真女人,但又唔洗死

我希望今次會係7條女唱
未來快D出黎救響爺啦
一話立花係殺神武,自信心即刻返哂黎之後屌打阿當

應該準備全體unison絕唱,反正唱親都冇事
點解太空人嘅後輩會變左神秘組織成員

無左umb爽晒👍

睇佢成日拆cp就唔開胃😒

蠢女人既用途就係最緊要關頭出黎累全家
局長淨係同日耳曼+響打已經畀人撳住黎打,點睇都唔係大佬,下集到底打咩好
封印神之力?
局長淨係同日耳曼+響打已經畀人撳住黎打,點睇都唔係大佬,下集到底打咩好
封印神之力?

局長當時空藍架
不過48小時後都咁廢,局長回藍都幾慢下,想當年一個黃金鍊成好似SLB咁
封印神之力?

局長當時空藍架
不過48小時後都咁廢,局長回藍都幾慢下,想當年一個黃金鍊成好似SLB咁

點解我覺得局長似下輯boss多過呢輯boss
未來下季做奏者啦
變左金甲龍
未來下季做奏者啦

其實axz係咩意思
開始到終結嘅過渡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞