聯合國報告:全球一半被殺女性都是由伴侶下手

51 回覆
24 Like 10 Dislike
男人本身就鍾意殺人
alpha mate 咁吸引 打死都扺
伴侶關係死咗人
唔係男殺女;就係女殺男(Ok fine,現代係有啲男男關係)

呢個世界90%殺人犯喺男人
即係男殺女應該90%
唔係喔, 原來得82% -> 呢個就係要討論既位?

what surprises you?

你要降低 女性受害比例數字其實唔難
儘快合法化 同性婚姻
因為男受害人都會多咗 女性受害人自然比例會低啲
連登毒撚話自己係好男仔

可是,正如去年周慧賢凶殺案,書生曾撰文指女性被殺,一定會有人稱女受害人「條女做雞」、「勞資糾紛」、「不單純」、「不無辜」、「如果懂得潔身自愛、帶眼識人,就不會發生這種事情」等等,把「兇手殺人動機」變成「女性被殺的理由」。
真係勁撚戇鳩,剩返個81%死左個啲係乜黎
呢啲組織就真係帶頭製造分化,撕裂社會
直頭想人類滅亡
alpha male太吸引冇得啲女人唔揀喇
聯合國報告還稱,有研究表明,那些對性別角色和「男性氣概」持僵化觀點的男人,更有可能對伴侶使用暴力

連登班alpha潛罪犯
真,為左件衫而出賣兄弟
唔係周街屌人就係alpha 果班叫癲佬
唔知點解咁樣得出個結論 就好似我向牆開1萬槍 然後喺最多小彈洞果度噴紅漆畫靶 同人講自己係神槍手咁
男人不嬲都有一部分係劣質基因
新生兒有超雄症個比例約1:1000
即使唔睇全球
查返香港犯罪率
睇吓幾多男性罪犯同衰邊範都已經明晒

利申:唔係話個個男人都係咁
超雄亦都唔一定有犯罪/暴力傾向
只不過係機率更大咁解
非常極端地優質或劣質
佢話80%受害人係男性啫,有無話原來呢80%男性都係被女性殺死?唔可以係男殺男?
兩班男人係度同性相殺,有咩好研究?研究點解你要殺對方?又點解要提倡保護男性?

而且佢嘅重點唔係男殺女定女殺男,而係受害女性多數都係被其伴侶殺死
女性被殺個數字低
係因為被陌生人殺個數字特別低
所以先顯得被伴侶殺個比例高

19歲中國留學生在美遭男友殺害 校方賠500萬美元籲重視伴侶暴力 | 香港01 https://www.hk01.com/article/871355?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
前夫父親對眼珠好黑,黑得黎,好似西方電影入面D人俾惡魔上身,眼珠變黑嗰隻
將連登仔既賤種人格代入成件事度, 就會覺得件事好順理成章
黑人迫害黑人

幾多黑人為左白人,出盡力屌柒同自己多年出生入死好力架(黑人可以對黑人講)

黑人有左白人,會變得好危險
咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞