[Buddy+Na.V+LUVU]香港Na.V生性BPM倍感安慰 0307崔俞娜第二張迷你專輯O大發(31)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
在座各位都係...
其實好多情侶都係一個嗌一個做腳架
要搵到個都係na.v真係難
可能就係我
問返坐隔離個frd
佢話其實佢側邊果個都有嗌下
覺得今日個應援好正
身邊大家都嗌得好大聲
咁你應該坐中間
Complete VIVIZ FANMEETING 'THE 1ST VIVID DAYZ in HONGKONG' ✨
The special meeting with Na.V in Hong Kong 🦋 The moment when VIVIZ shines the most is when it is with the Na.V 💖 I hope you will always be happy with the memories of today 🍀
https://twitter.com/VIVIZ_official/status/1629514214544113664?s=20

Hello Hong Kong, Happy Hong Kong
今日好開心 同6個呢度既nav巴打第一次見
唔洗對我呢D第1次去睇fm既新手咁lonely

由下午一點左右組團一齊去抽福利
排應援products 仲食埋野大家傾得幾開心

希望下次再有機會同大家見面
反轉魅力
我聽到佢笑得咁開心 我嗌到聲沙都值
B仔個樣勁開心
拍手仔個陣同銀仔講사랑해요 佢有應返我사랑해

想快啲下次再見

得幾張影得靚 等炮手出圖
兔銀wink真係好高殺傷力
唔知佢哋幾時離開香港
聽朝啩 我諗都唔會特登留多日
好似聽日4點機
嗰下真喺好尷 3隻扮聽唔到 話哂依家喺viviz主場 希望大家認識viviz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞