[Buddy+Na.V+LUVU]香港Na.V生性BPM倍感安慰 0307崔俞娜第二張迷你專輯O大發(31)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
多香港咁多位咁嘅
係啊 銀仲係咁hi我哋
我企最後
但係我覺得個男mc好煩
我哋嗌完之後佢又叫我地嗌多次 嗌到聲沙
Btw 前半part真係用嚟R時間
我都覺
我想留返把聲嚟應援
諗唔到野講就叫你地拍手俾d歡呼聲
想去馬交場了
正想講呢樣嘢。我唔知呢度有冇頭先既Na.V喺度,但我真係好想講唔好再喺Viviz同Yuju面前講여자친구,事實上佢哋已經踏出咗唔再係여자친구呢一步(事實上여자친구真係冇咗),但好多舊Buddy仍希望佢哋會喺舞台上一齊表演,可以好肯定咁講機會好低,就算個團名注冊贏咗都未必會有,私底下佢哋六個經常聯繫係好姊妹大家都知,但硬係要將佢哋六個一齊作為여자친구表演嘅意願真係唔應該喺佢哋面前表現出嚟,放喺自己個心度好嘞。當佢哋有各自fans名個陣就做返佢哋各自fans既責任,而唔係當自己任何時間都係Buddy,攪清楚Buddy係여자친구的,而여자친구已經唔存在,Na.V是Viviz的而LUVU是Yuju的,希望唔會表達到1999
後面有
但係隔離個兩個冇企
廢事好似得我一個企係度阻住佢地咁
咁又睇唔到面有難色,係有啲尷尬囉
我肯定呢個都係佢哋嘅願望
不過佢哋都要顧及公司立場,始終都係用VIVIZ 嘅身份過嚟
同埋想感謝hkbuddy union既所有付出
已經開始有FM後遺症
同意
但事實上啲人都係照提
我見連fansign 啲人都會係咁問幾時再合體
講到我都覺得煩 何況佢哋
唔求合體但係想聽舊歌

Btw 我等緊珠珠嚟香港
成場有冇七成女仔
開始掛住佢哋了
話八成都唔過份
年齡層都比我想像中廣 又有叔叔又有姨姨
我坐K行 後面係通道黎冇人坐 但係我左右同埋前面3個位都係女 俾5條女包住

但係我毒唔敢同d女女講野 d女女望落都好似幾靚
我同你一樣原因所以唔帶舊手燈
真係女多過男,仲要好多後生女孩子,原來得呢度係一班大叔圍爐格劍
我右邊應該係兩姊妹同媽媽嚟
我後生仔
我後生女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞