中共封殺 翻牆App「陣亡」 製作人被捕 網民無法上Gmail YouTube

297 回覆
1095 Like 2 Dislike
係廣州出差, 表示用開個3隻VPN都冇事

黨已經為你們的"自由"想好了
鎖國啦
一出國都上到網睇嘢呀
抵撚死
他分享自己被抓過程:警察通過客服QQ查到IP,從聯通公司拿到用戶資料包括住址,三個便衣警察上門,稱網際飛梭是「反動軟件」,並要檢查電腦,語氣強硬地說要軟件下架。

喂喂喂,好鍾意吹奏支付寶個班打手呢

關支付寶咩事
香港一樣都係靠呢啲方法上門捉人

你睇返上幾個post啦, 大把人覺得實名制無問題
而家先黎問選擇在哪裡自由在哪裡
話得個d巴打開心share下用緊咩vpn啦
德政還德政 一河之隔既香港係咪真係可以完完全全置身事外
youtube清靜哂
他分享自己被抓過程:警察通過客服QQ查到IP,從聯通公司拿到用戶資料包括住址,三個便衣警察上門,稱網際飛梭是「反動軟件」,並要檢查電腦,語氣強硬地說要軟件下架。

關支付寶咩事

感謝共產黨.感動流淚
😶
支那人講咩自由講咩選擇

支那人真係雙重標準
報紙佬又9up,上次whatsapp用唔到又係 whatsapp咪又係正常用到
過多三十年我地都冇得上架啦
github都唔俾
做得很好
抵啦
竟然駡該死的😱新華社仲唔做野 叛國喎

關支付寶咩事

d支那寶打手,大中華fans收晒皮
笑唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞