每兩名受訪港女便有一人有乳房細小的問題

95 回覆
370 Like 14 Dislike
在過去一年有性行為的男女,其中香港區的被訪男女各有
115人。發現被訪港男平均每個月進行 11次性行為,僅次於每月進行 17.4次性行為的菲律賓男性,排名區內第二位;港女每月只有 6.1次,排在中間位置。

有冇人可以講解下?

返大陸叫雞lo
港女:大波著衫唔好睇

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD

點解緊身少少唔敢著?
咁先比人知自己大波,而唔係肥

利申:AA 參考大波friend

正正因為瘦腰又有波所以唔敢
一著緊身就好顯曲線
街度好多人𥄫
感覺好差

另一方面諗,人地欣賞你姐
在過去一年有性行為的男女,其中香港區的被訪男女各有
115人。發現被訪港男平均每個月進行 11次性行為,僅次於每月進行 17.4次性行為的菲律賓男性,排名區內第二位;港女每月只有 6.1次,排在中間位置。

有冇人可以講解下?

返大陸叫雞lo

吹啦 唔通話自己0 咩
如果女人個胸仲細過男人真係陰公

我對肥仔波非常豐滿
調查在去年 5至 7月訪問了香港、菲律賓和新西蘭等 13個亞太區國家地區,共 3,957名年齡介乎 25至 74歲、在過去一年有性行為的男女,其中香港區的被訪男女各有
115人。發現被訪港男平均每個月進行 11次性行為,僅次於每月進行 17.4次性行為的菲律賓男性,排名區內第二位;港女每月只有 6.1次,排在中間位置。但只有
3成男女認為性生活十分重要,有 7成男女更不滿意現時的性生活。

點解相差一半咁遠?
調查在去年 5至 7月訪問了香港、菲律賓和新西蘭等 13個亞太區國家地區,共 3,957名年齡介乎 25至 74歲、在過去一年有性行為的男女,其中香港區的被訪男女各有
115人。發現被訪港男平均每個月進行 11次性行為,僅次於每月進行 17.4次性行為的菲律賓男性,排名區內第二位;港女每月只有 6.1次,排在中間位置。但只有
3成男女認為性生活十分重要,有 7成男女更不滿意現時的性生活。

點解相差一半咁遠?

港男食洋妹

點解相差一半咁遠?

港男食洋妹

港男返大陸叫雞

點解相差一半咁遠?

港男食洋妹

港男返大陸叫雞

即係話
係香港 有一半既男仔選擇叫雞都唔玩ipad

點解相差一半咁遠?

港男食洋妹

港男返大陸叫雞

即係話

香港係全世界頭幾位多Eurasian
其實真係會有好大影響架咩
利申:32a 但從來唔覺得有任何性愛對象嫌棄過 仲好鐘意屌 勁咸濕
港女細數罪行
罪行一 平胸
罪行二 西口西面西格
罪行三 拜金
其實smalltit都幾可愛

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD

比朋友指住笑 話大波著衫唔好睇 淨係著到淨色T-shirt

點解相差一半咁遠?

港男食洋妹

港男返大陸叫雞

即係話

即係平均每月男人會叫4.9次雞
定係平均每月男女扑完野有4.9次條女都唔知

點解相差一半咁遠?

hehe
真心 點先為止細 唔好答我冇f cup就係細嗰啲unrealistic standard
其實真係會有好大影響架咩
利申:32a 但從來唔覺得有任何性愛對象嫌棄過 仲好鐘意屌 勁咸濕

咸濕主動搭救

被動架我 不過唔係死魚既

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD

著到變型先好睇 佢地識條春

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD

點解緊身少少唔敢著?

正解
著鬆身係遮到大波
但俾人以為你係偷食肉

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD

點解緊身少少唔敢著?

正正因為瘦腰又有波所以唔敢
一著緊身就好顯曲線
街度好多人𥄫
感覺好差

女仔有人望好過無人望啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞