每兩名受訪港女便有一人有乳房細小的問題

95 回覆
370 Like 14 Dislike
74歲過去一年有性經驗
屌 除左波咋咩 仲有個pat呀 出街見到D港女10個得1個個pat係有線條 個撚個以為瘦就係靚 又唔撚做運動 個pat平到勁撚樣衰 側望個pat同上半身連成一直線

其中香港區的被訪男女各有 115人。
發現被訪港男平均每個月進行 11次性行為
港女每月只有 6.1次

11次 vs 6次
仲有5係同邊個搞

gay
乜撚野專家
平板專家
港女:大波著衫唔好睇

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD
每兩名受訪港男便有一人有陰莖細小的問題
如果女人個胸仲細過男人真係陰公

細過肥仔波好正常

港男j長係東亞之最
如果女人個胸仲細過男人真係陰公

細過肥仔波好正常

細過男人舊胸肌

屌 除左波咋咩 仲有個pat呀 出街見到D港女10個得1個個pat係有線條 個撚個以為瘦就係靚 又唔撚做運動 個pat平到勁撚樣衰 側望個pat同上半身連成一直線

true
每兩名受訪港女便有一人有乳房細小的問題,未能達到乳房四級制的最低等級「Mini」

屌你連下限都唔到
即係點呀
即你好似你DSE攞U咁
依家啲學生妹好多都好大波

呢句真 以前中學大概五個有一兩個到係B or above
去到大專差不多條條女都B-C 平既反而少 有時上堂好難忍[sosad
而家00後發育都好左 可能係無乜盲目減肥 識個師妹中三都有C

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD

點解緊身少少唔敢著?
咁先比人知自己大波,而唔係肥

利申:AA 參考大波friend
訪問兩個人咋?

依樣真 唔係講笑

有圖案既衫
永遠都著到件衫變哂形咁
除左淨色衫乜都唔敢著
緊身少少都唔敢著

利申有DD

點解緊身少少唔敢著?
咁先比人知自己大波,而唔係肥

利申:AA 參考大波friend

正正因為瘦腰又有波所以唔敢
一著緊身就好顯曲線
街度好多人𥄫
感覺好差
在過去一年有性行為的男女,其中香港區的被訪男女各有
115人。發現被訪港男平均每個月進行 11次性行為,僅次於每月進行 17.4次性行為的菲律賓男性,排名區內第二位;港女每月只有 6.1次,排在中間位置。

有冇人可以講解下?
在過去一年有性行為的男女,其中香港區的被訪男女各有
115人。發現被訪港男平均每個月進行 11次性行為,僅次於每月進行 17.4次性行為的菲律賓男性,排名區內第二位;港女每月只有 6.1次,排在中間位置。

有冇人可以講解下?

you竟然是個boy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞