唔見八達通 發現有人用我張野 報唔報警好

186 回覆
530 Like 28 Dislike
點解個個都鍾意放上連/高登,打草驚蛇
用你少少錢就報警 笑撚左

返咗法又點喎
而家唔係犯法既問題 係樓主小氣問題 用你一個幾毫就報警 如果用你一千幾百咪要喊打喊殺?

正宗支那狗思想
同隔離po 支那親戚嚟香港玩痴飲痴食思想一樣
而家唔係犯法既問題 係樓主小氣問題 用你一個幾毫就報警 如果用你一千幾百咪要喊打喊殺?

巴打你咁大量仲唔隨街派錢

始終係有問題,但苦果係唔小心用左都情有原,最重要大家冇damage

始終係有問題,但苦果係唔小心用左都情有原,最重要大家冇damage

唔小心用?
報過,會pass過去CID個邊

不過報案室d阿sir同你講會好難追叫你放棄

我反問佢咁你係咪唔做呀
跟住mark佢number
跟住佢即刻開file

唔小心用?

可能咁啱係地下執到張8達通
諗住搭巴士去差館報失
又咁啱拎錯左張8達通當自己個張嘟

明知有賊仲要上黎問報唔報警
theft係criminal wor 點解之前嘅case開file 呢次唔開

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20070119/6731192

不過阿sir做野洗撚你教
偷你果個可能係黑警
偷你果個可能係黑警

留名睇tg 求情

刑事唔到我決定告唔告

tg 你條友講咩

關你春事

係你?
有結果未
如果對方係靚女你會點做?
唔止拾遺不報咁簡單 仲係盜竊罪
成班偽道德撚
睇死你地執到一千蚊咪又係袋落袋
利申 執過幾張八達通都冇用過

咪係 成班想食花生係度cosplay聖母 又唔撚係執到你張信用卡再用 仲係度談原則 學樓上話齋你執到一千蚊地又會唔會拾遺不報呀 再加上八達通最多咪一千蚊 同樣你唔見幾百港紙去報警睇下差佬理唔理你 再加上整過張八達通又唔難 唔講仲以為樓主跌左張屋契 跌個幾百一千(最多) 係度又話要報警咩剩
咁都要放上嚟問
我話唔報你係咪真係唔報?
啲口吻十足十小學人地攞你本書咁 樓主係咪應該要搵風紀好啲

屌你老母兩三下就報警 如果屌到佢高潮叫曬春咪要喊打喊殺?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞