(4月新番) 在異世界獲得超強能力的我,在現實世界照樣無敵~等級提升改變人生命運~

979 回覆
14 Like 80 Dislike
如果仲係肥矮醜,仲會唔會讀到呢間學校
我自問都食開龍傲天爽文番,但呢套d劇情真係FF到毛管棟
根本係3男2女d mk故級數黎
會令我聯想起 我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲
咁都叫崩到傻?
PTGF起碼擺明賣女,劇情其實WFC
而且係magazine入面既愛情喜劇黎講算高人氣
2d fap fap友,所以家用機戰咪越做越霉,g gen 畫面越黎越好
望左陣漫畫
內容尷尬到無眼睇
明明畫得幾好 配D咁既劇情真係嘥曬
第二集
啲女個個都好正

但木棉花得720p
放去40吋以上電視都係唔太清

ani one 有1080p 好好多
細佬妹就X100000靚仔靚女+ X1000000000串
男主就X10000000000000000靚仔,校草,花痴多不勝數,好cool,勁打得,超好人,無限錢(異世界送錢),神裝外掛能力集一身
老土到大陸啲起點文都唔會咁寫
呢套睇過漫畫,老實講真係好一般,打住異世界名號,結果異世界只講少少,又跳番現實世界溝女,而現世d劇情講點英雄救美溝女打mk仔,之後就棄撚左
咁先正 笑笑下又一集
以為好多經費
點知第二集已經出3D模型
屌都講撚左套野一定窮
上面班人唔撚信
第一話打交都用ppt 諗都諗到套野一定無budget
點知第二話一打交我就已經笑左出黎
後面去去下異世界又返返去現實做銀河守護隊衝出宇宙
所以先話個作者痴撚線
套野 唯一出路真係唔好打咁多交
避重就輕 d 3d一出真係傷眼
唔出3d 靚人靚畫風都呃到下人
講多d校園 咁就唔洗自暴其短
睇下谷唔谷到一下大技最尾一集
如果套野日常都崩咁就真係幫唔撚到
其實咁多年咁多異世界番,班架仔仲未厭咩?
姜濤
嫌唔嫌唔係重點
重點係出左咁多異世界廁紙依然賣得出
而唯唯諾諾寫好書既就無人問津
劣幣驅逐良幣
鮮花插喺牛糞上
加速,NGNL 2期
如果主角仲係肥西又照俾條女帶去呢間學校
唔知會變成點呢
有種同手機game差唔多既感覺
呢d 低成本 但有機搵到一次發達
唔得咪下隻
做好既作品會餓死
原來有人問左
我諗佢本身就諗住搵佢就唔關外表事
講到間學校咁注重人品D同學都唔會對佢差既
但個體驗一定就唔會好似而家咁好囉
主角應該一樣會留低畢竟可以唔洗好似之前咁日日俾人當玩具
又無害人,未比佢哋意淫吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞