(4月新番) 在異世界獲得超強能力的我,在現實世界照樣無敵~等級提升改變人生命運~

979 回覆
14 Like 80 Dislike
公主幾時黎浸溫泉
繼續鳩到震嘅一集
今集已經「正常」左唔少
上集睇到中風
屌你老母,做咩會唔做約會嘅劇情
散個步都可以後宮集合
路人一如以往:好靚仔身材好好係咪明星黎架
聽到竹達彩奈配楓,松岡配優夜,成日覺得係莉法+桐人。
唔畫出嚟都估到約會過程係點:
路人甲乙丙讚男女主角好靚仔好靚女 > 有個mk仔衝出嚟畀主角教訓 > 女主角出晒水
雖然套野係鳩,但好睇過進化果實好多
你啲傻閪用3倍速睇緊係唔記得啦
咩廁紙咁值得慢慢欣賞唔睇解説已經好俾面 浪費腦容量
咁你就咪睇啦
想點睇又要干涉講到明拎黎攝時間 不過又真係可能好快唔記得棄番
食飯都要搵呢啲廁紙嚟送飯你都幾可悲
下下都畫公仔畫出腸 知啦知啦 主角好靚仔x1000000000000
為套廁紙辯護仲可悲
真係好堅持每集一定要有個 scene 係行街路人話佢好靚仔
依套勝在九唔搭八乜都加d 劇情對白又鳩到震
睇完都唔知睇緊乜咁 有莫明新鮮感睇唔悶
呢套係咪致敬 我迷失在這場愛情遊戲?
集集都勁x1000000000000000000靚仔

呢2 個男同學都算識做啦...知道楓想約男主..特登扮唔得閒

skip 咗佢地約會真係差緊D.......畫少隻狗同殺少幾隻怪都補充到約會片段啦...想睇楓面紅呀.........

而家得好似樓上咁講要腦補....
男版出租女友 出租女友又係集集路人讚條女靚 男主面紅怕羞

依套就男女相反 但同一條formula
編劇係咪都放飛自我,但一唔屌一路睇成班都係抖m
路人係咪致敬 ptgf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞