妖精的尾巴 545 無可替代的同伴們 最終話

179 回覆
30 Like 12 Dislike
鐵龍中出左條女?

又長又硬
其實.....我覺得死神完得仲垃圾過佢....
兩邊最尾都開始變到成舊屎咁架啦....
但至少FT呢邊最後一集寫得圓滿D....
死神果邊最後一集仲要講到唔拖唔水咁.....仲好似想留伏筆咁....
死神果陣睇完最後一集真係想屌撚死佢....
死神果邊最後一集仲要講到唔拖唔水咁.....仲好似想留伏筆咁....

呢邊完果集好d
唔知會唔會出外傳
講百年任務

向博人傳致敬

係咪劇場版?
我冇睇晒全套,剩係由S級考試(打惡魔心臟)開始追
套野的確係愈出愈爛,不過個尾已經完得比我意想中好架啦
BTW仲有好多野都冇交代到
鐵龍中出左條女?

又長又硬

鐵龍的噴射
早就應該完啦 不過其實係咪比人腰斬炸
又少一套野追 美食 妖尾 火影都完左 得返海賊王同一拳
其實我覺得真島浩一早想完咗佢
係編輯唔想個台柱完,係咁push佢畫埋d屎橋

其實要寫可以寫長好多
而家似係真島草草收收場
(eg 火影 最後個大戰都打到咁耐)

咁都未夠長
快撚啲完好過啦,愈出愈on9
黑龍都打完仲可以點出
天龍醫唔到會長對腳?
好彩佢冇出番人魚

果幕算係妖尾最精彩既一幕

係唔冇出番。。。不過唔出仲好
天龍醫唔到會長對腳?

睇妖尾勿認真
大魔導演武夠講過天龍係恢復體力唔會恢復傷勢,天神係掉返轉
天龍醫唔到會長對腳?

睇妖尾勿認真

朱比亞自殺都復活到,係救唔到死老嘢,吹咩
天龍醫唔到會長對腳?

睇妖尾勿認真

朱比亞自殺都復活到,係救唔到死老嘢,吹咩

算啦,都唔係第一日睇FT啦
講真長篇得番春藥之靈 鎖血阿修羅
七影帝 魔笛...
Op正路都會爛尾..
呢幾年真係越黎越少長篇追
以前一個星期七日都有野睇...
七影帝 魔笛...
Op正路都會爛尾..

呢套好小眾咋
七影帝 魔笛...
Op正路都會爛尾..

呢套好小眾咋

差唔二百話算係長篇架啦
終於都完
同死神一樣係唾罵聲之下完左
係得火影完先會咁多人討論

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

近年啲人氣作係得富慳少啲俾人閙(當然唔計休刊⋯漫畫本體就真的比較少人反)

唔好玩啦 火影當年完個陣高登個個開post話唔捨得喎 仲上埋每月之星

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

近年啲人氣作係得富慳少啲俾人閙(當然唔計休刊⋯漫畫本體就真的比較少人反)

唔好玩啦 火影當年完個陣高登個個開post話唔捨得喎 仲上埋每月之星

唔好玩啦 你最尾幾集先上高登?
明明忍界大戰10個8個睇到屌哂鬼
呢套垃圾咪又係有人話唔捨得 火影仲耐過呢套
陪左咁多人成長 唔捨得都好正常

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

鳴佐最後大戰開始無人屌啦
依家直情比人捧左上神枱
咁叫做喺唾罵聲下完結?

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

依家直情比人捧左上神枱
咁叫做喺唾罵聲下完結?

你話係咪係囉

呢邊完果集好d

就咁完嗰集呢邊好啲
不過死神明顯係比人斬,呢邊係自己完

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

依家直情比人捧左上神枱
咁叫做喺唾罵聲下完結?

你話係咪係囉

神枱已上 理撚得你
死神留力永遠有一手,但次次起碼都有隊長d新招新能力睇
唔係畀人腰個尾唔會咁膠
妖尾次撚次都一鳩樣,新招無新意,好多時仲係叫口號就一拳
要賣慘但係d角色係唔會死既,於是一d都唔慘,去到最尾會長死根本無感覺,仲死得柒,突然間話law會死人,開完招淨係秒卒仔,仲秒唔哂,畫埋d人喊苦喊忽黎拖頁數,跟住原來又係死唔去既

d眼淚已經唔值錢啦
d波都已經唔值錢啦
悶過死神啦,死神起碼都想知d刀能力,呢套真係,反正都係好勁,d野爛哂,半頁show下波,有人就黎死,然後死唔去,完事都係大大格有拳頭有口號響公會朵家人得勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞