妖精的尾巴 545 無可替代的同伴們 最終話

179 回覆
30 Like 12 Dislike
冇人講初代同傑爾夫個part
On9到爆,咩年代仲玩投胎轉世

西遊記都係咁啫

唔係死左一年喳咩,咁快投胎變到咁大個
垃圾終於肯完
同死神一樣係唾罵聲之下完左
係得火影完先會咁多人討論

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

近年啲人氣作係得富慳少啲俾人閙(當然唔計休刊⋯漫畫本體就真的比較少人反)

其實唔覺得近年富奸有幾神
班死忠見到難得出返就老死吹捧左先
跟本d內容開始複雜同難明到正常人唔多想睇
你難明都算,一重載仲要人睇返幾年前上次休刊前d難明內容先
on9無極限
老老豆豆衣家好似變左富奸係主jump係客咁,下下任佢話事,
如果我係jump我真係理撚得佢以前幾受歡迎都一定唔會再俾佢畫

年年見到hxh 死忠一出幾話就打哂飛機,係咁話好正好好睇
講暗黑大陸講左幾年都未入,又無啦啦講咩王子戰
比著其他漫實比人屌佢拖戲,富奸出就話好撚神
跟著十成九又拉埋火影onepiece落水話人地垃圾

hunter撚不嬲垃圾架啦 周圍辣興火頭挑人機 話睇火影海賊就弱智
你睇下上集漫畫post班撚樣討論左d咩 十幾頁全部都係講緊開紅眼扣唔扣命 低質到仆街
終於完了
點解我覺得幾正...
成套野都開開心心又熱血
笑下笑下咪幾好
究竟會長係咪不死身
已經好多次話開完大絕就死
多到我都唔記得
跟住全部人就喊話要報仇
之後打贏左 會長一定無死到
開頭幾好睇

之後愈黎愈鳩

12盾果篇最失控
一開始吹到好撚大

之後咪又係是但一個一件
100年任務既內容到底係咩
100年任務既內容到底係咩

基叔上山打黑龍嗰次好似話係100年任務?

不過算啦都完咗
究竟會長係咪不死身
已經好多次話開完大絕就死
多到我都唔記得
跟住全部人就喊話要報仇
之後打贏左 會長一定無死到

會長吹到好勁但印象中好似成撚日輸
TVB??
垃圾終於收皮

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

近年啲人氣作係得富慳少啲俾人閙(當然唔計休刊⋯漫畫本體就真的比較少人反)

on9無極限
如果我係jump我真係理撚得佢以前幾受歡迎都一定唔會再俾佢畫

繼續吹 近年加埋出左20集都無
野都未鋪好就話唔好睇 不過算啦 鍾意火影既都係低質速食撚 講都廢是
臨尾都要揸下波

一大一細 兩個體驗
露西好正好淫
冇講水瓶座嘅
臨尾都要揸下波

I AM WATCHING NATSU
冇講水瓶座嘅

無人記得阿
冇講水瓶座嘅

無人記得阿

水瓶座最愛是流淚
冇講水瓶座嘅

搵仔扑野啦

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

on9無極限

繼續吹 近年加埋出左20集都無
野都未鋪好就話唔好睇 不過算啦 鍾意火影既都係低質速食撚 講都廢是

最弊你班死忠明明冇乜內容都要吹到天上有地下無呢
點解我覺得幾正...
成套野都開開心心又熱血
笑下笑下咪幾好

睇嚟你冇咩要求
我笑都係笑佢戇鳩成班用一集喊曬口叫會長唔好死

火影完果陣唾罵會少咩?
五十步笑一百步

on9無極限

你自己蠢撚就唔好拉埋人落水啦廢閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞