[敗家之眼]ROG Strix Scar 18 (2023) G834 13980hx+4090開箱評測試玩!

94 回覆
31 Like 11 Dislike
想問你哋買到呢個級別係咪去長上4K mon 或者電視?
點解唔係就咁機上面打
當然你可以連其他野
2個c都可以出仲有個hdmi2.1
即係用到displayport ?主要係我個mon而家唔夠位插啦,又唔想加hdmi hub,見隻mon 有displayport 位,希望可以用到啦
一個月出左2個bios更新
更新完跑分高左
訂左Duo 16 4080 版.
唔知幾時先出貨
呢d緊係上頂架啦
買咩4080
4090 個價有D 嚇人.. 80 夠了
c記放機個個係你 定比人偷圖
對返日期 原來真係巴打你
做咩要賣 部機咩問題
想換duo 16
rich
Duo 其實主要係多左個MON?
Amd cpu + mini led mon
跑分幾勁
不過遊戲表現好似差唔多
佢賣呢個價同腦場自己買差唔多
點解買laptop? 勁嘈 又唔係輕
連埋火牛我估過3kg
咁嘅價錢買到部真頂級4090 Desktop有找
我desktop 一樣係4090
有需要咪買laptop
我無預位擺desktop先買laptop
用得LAPTOP 就自然有D 野LAPTOP 會好過DESKTOP
如佔用空間細,便攜性(LAPTOP 點都好過DESKTOP)
就算成包米重我都仲可以随時由房拎去洗手間拎去客廳用
嘈既話其實都係打機先會
而打樽一般駁耳機又唔會聽到風扇聲
用得LAPTOP 就自然有D 野LAPTOP 會好過DESKTOP
如佔用空間細,便攜性(LAPTOP 點都好過DESKTOP)
就算成包米重我都仲可以随時由房拎去洗手間拎去客廳用
嘈既話其實都係打機先會
而打一般耳機又唔會聽到風扇聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞