DIABLO III SEASON 28 25/2 9AM - 臨終關懷

239 回覆
1 Like 3 Dislike
https://youtu.be/yoBHVkQZorE
佢竟然唔斷線,wudijo 上季玩呢隻狂斷
咁勁嘅
開隻玩下先
不停esc
慘到
season 28啦
睇開啲啦
wudijo 用non aug UE 打過136 超勁
俾著我見到條bar咁撚白即刻quit
好多人 用bot 自動掛機升巔峰
其實唔多,因為冇乜益

極度易俾人ban
你掛既唔好預衝單人層,必死(s28啦乜都識啦blizzard)
唔衝既又掛黎冇意思
D3呢d短暫過手癮game都要掛bot,幾可悲
bot打懸賞多,時不時見啲人企係到鳩射唔郁
呢啲好易俾人投訴然後永封
傻既先會用機打
D3最好玩既係衝層
但衝層前要裝同plv
所以唔少人要掛

其實呢個算係game designer問題,無cap plv令玩家要肝
但總而言之,bot 係會被ban,亦唔建議用,用既要有突然間冇咗個acc既心理準備,並且絕對唔好心存僥倖,用bot儲plv然後衝層既後果人盡皆知,冇走雞既

btw d3 乃極度成熟既遊戲,blizzard唔係第一日對付botter架啦
轉轉打到120就打唔郁...
我知道有兩個streamer每季都會ban,仍然繼續買驚 再bot ,兩件都係玩美伏

但亞服啲泡菜仔同台仔就無事,可能無人report
而家Speedfarm同solo push定位好明確,呢套好快撞牆
運氣問題姐
請問死靈用咩套裝打箱先係最快
開哂祭壇之後就未見過紅裝
亞服同氏族條友我季季都report 咪又係咁掛
根本冇ban 過
佢有冇衝過層先
諗緊刷套隕石法出黎打算...
https://www.youtube.com/watch?v=-oggCJwYg3Q

俾著我見STONEBOY即時掉頭走..
除左lag, 轉轉獵喺復仇者狀態下,點解有時用煙幕移速會好快,有時會好慢?
閒閒無改過技能屬性
除左lag, 轉轉獵喺復仇者狀態下,點解有時用煙幕移速會好快,有時會好慢?
明明無改過技能屬性
momentum
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞