DIABLO III SEASON 28 25/2 9AM - 臨終關懷

239 回覆
1 Like 3 Dislike

wudijo班友掘到啲野
Updated: P75_ItemPassive_DarkAlchemyMinor_020_var_stats
New: Increase damage done to Bosses by 50%.
Old: Increase damage done to Bosses by 25%.
最後一季都係親生仔
check下一般搭乜先,如果啱我就用
今季都係主support
隻game第28 季啦
又黎
哭𠹌左 上星期先買Diablo 3
懷疑都未趕得切玩完第一個character隻game就無人玩
單機game 有咩所謂
亞服今日開季
大把人才
d3-2012年5月15日發行
估唔到都十年
希望今晚見到十年戰友玩埋最後一季
萬巴,咩服?跟你
我亞服
冇人的
keep 住玩亞都係睇下撞唔撞得返氏族啲人online
lm

新clan有位? 個account 仲係舊clan
大把
謝鬼父 last季 打算係咁易玩下
大家會玩咩職
win11打字問題點解決
要打全形數/英/符號先send到出黎
今季係遠程季
習慣便好
又Hunter? 巫醫ok?
裝win7 or yahoo輸入法

唔想裝就
設定>相容性>舊版Microsoft 速成
開一開解決到大部分問題,但有時都係唔知觸發乜野bug,send唔到出去

以前試過裝但一更新完又用唔到,所以都廢事搞了,肯定係d3問題,但見啲其他玩家回報完都無人理
睇置頂
乜都好,唯一建議衝層唔好玩pet build,啲垃圾ai 超級無敵frustrating
求帶升70
win11點裝win7輸入法
會顯示其他輸入法用唔到
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=300&t=5691600

呢度
以前win8同win10都用過類似方法,但微軟啲19更新會搞到失效,好鬼煩最後決定放棄唔搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞