究竟周杰倫一生最愛嘅女人係侯佩岑定蔡依林?

208 回覆
1302 Like 74 Dislike
如果真係好似你講嘅咁咪即係佢同jolin一齊嘅時候就移情別戀侯佩岑?
好似同你堅持嘅嘢有啲矛盾
我上面都話周呢啲情聖寫歌係會放大自己深情嘅一面
所以捉住歌詞逐字解讀冇乜意思因為好有可能溝咗同好多人嘅經歷落去
其實佢最愛邊個根本講嚟都係for fun
有乜可能真係會有咩最愛
係要計嘅話最後贏家得昆凌
見師兄你咁chur係咁唔認佢同侯啲嘢覺得有啲搞笑
明明侯真係佢極少數公開承認過嘅女朋友
有相有片有聲
就呢一樣已經好實牙實齒
真定假les
如果你調轉講我都會認同你

就係周杰倫係蔡依琳一生中最愛

睇唔到有任何訪問佢對蔡依琳有依依不捨同後悔
但侯就有好多
又係呢啲左cap右cap 括號嗰句咪就係ff囉 名又冇又嗰講邊個 之後主持人提同學 呢個就真係指緊Jolin 但周杰倫話講咩都係比媒體寫文章 選擇唔講喎
邊撚到有承認 好肉酸

之後陶子問Jolin係咪當周杰倫係朋友先做佢嘉賓
Jolin話係呀 當朋友呀
「我上面都話周呢啲情聖寫歌係會放大自己深情嘅一面
所以捉住歌詞逐字解讀冇乜意思因為好有」

呢個係你既個人意見…無咩參考價值

我上面都有po 到佢認過同蔡拍拖

吳宗憲當年都直接爆過料佢地係點一齊,據悉就係周董因為吳宗憲大口而憎左佢,因為認左等於認自己劈腿做渣男
睇唔到
屌你自己先入為主腦補就當真

佢2013年訪問都仲提緊同蔡依林拍拖既小秘密,然後你係到話因為讀心睇到佢訪問反應…你喜啦
聽見雨下的聲音個mv女主角又係勁似侯
男主角就有d似後生既周杰倫
btw說好不哭都有篤面
張彩虹相真係完全兜唔到
其實得兩種可能一就周自己stalk侯ig save落昆凌唔知攞咗嚟用
一就昆凌自己stalk侯ig save落跟住隔咗半年唔記得咗
無論係邊種其實都好微妙
兩個人仔都生咗幾個都仲咁關注男方ex真係
唯一公開承認嘅女朋友

同埋正印老婆po ex嘅圖片

淨係呢兩點都唔洗嘈啦
最尾果幾句好認同
然後個周蔡fans仲係到左cap右cap 一句半句 然後自己ff 唔去代官山(明明被影到嘅係侯同周)就唔會同蔡分手都講得就 寫小說算啦
佢一開頭回應佢地二人係咪要復合,佢如果無同蔡一齊過,就直接講無一齊過啦

痴線仲想講佢地無一齊過,明明圈中人人都知,係啦你清楚過圈中人?
https://youtu.be/A6GdTtLopuI

你可能比吳宗憲更加清楚周董啦
咁事實一齊緊嘅時候就係冇認
而侯係直接影到埋帶翻屋企見老豆
利申我覺得雙j有一齊過㗎
只係如果你話同jolin嗰啲證據算好確鑿嘅話
咁同侯嗰啲都只會同樣確鑿
所以大家先有得討論啫
唔使咁chur嘅
都話無論邊個都冇得同昆凌同葉惠美揮
https://www.bilibili.com/video/BV1iL411P7ip/

sorry係bilibili大陸野,因為youtube好似冇
睇返所有時間線,最長的電影真係蔡比較match

https://www.juduo.cc/club/641927.html
但睇呢篇分析侯又真係嬴面大d
係林鄭啊on9
佢只係話jolin比較適合你 呢句說話冇表示佢哋一齊過喎 又ff?
勁得過你識讀心

https://www.twoeggz.com/info/743180.html

周董自己都過段新聞白痴啦,你又唔信?
選擇性相信自己立場既野,biased到
所以我會選擇相信周自己就口承認過嘅

同埋老婆stalker
下,你訪問都無睇晒,只抽一句講,好波

Biased到咁有咩好討論,你中意啦
人地po 另一段唔岩自己立場,又唔回應
算9數啦
男人唔係偏好娶最愛嘅做老婆
點解會娶昆
好明顯因為唔咁兜就冇嘢好兜
本身一開始會send呢張相出嚟已經好有問題

其實侯蔡兩個人如果分別計個人
我仲鍾意jolin多唔少
不過斋講同周嘅關係
睇勻晒啲新聞同八卦
我就真係覺得周侯嗰種感情複雜同持久啲
jolin deserves better啦
咁你想點撚樣?
係咩 佢似係啲大男人 鍾意揀個聽話後生嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞