究竟周杰倫一生最愛嘅女人係侯佩岑定蔡依林?

208 回覆
1302 Like 74 Dislike
https://youtu.be/SuXg3A9a0hI

跟Jolin 合唱完high撚到飲假酒咁,你搵下佢其他演唱會有邊一場會咁失控

仲要出DVD個陣刻意唔用呢個版 所以得live影低既人先睇過
咪就係周杰倫07年出咗隻歌 Jolin 09年出咗個MV事前用三個月學芭蕾舞囉 周杰倫識預知未來咩
佢06年已經講學冰上芭蕾…你自己先講完

仲要佢03年有個MV都係match滾軸溜冰既片段

睇清楚先啦好嗎
講到周董好撚中意侯咪又係你呢d人FF,睇佢訪問讀埋心咁,然後話人地舉既實質證據行動同歌詞都只係FF
你讀撚埋心就鐵證,好心啦
你中意侯同周董無咩關係
周杰倫咁多首歌 仲要有啲係方文山寫 都可以左cap右cap啲歌詞 再左巢右巢Jolin講過嘅一句半句 對號入座都幾癲

周杰倫真係寫歌比女既話連MV都畫埋公仔出腸啦
2分38秒
https://youtu.be/s-VFpsrbWLk
最長的電影,也是寫給侯佩岑的歌曲,歌詞里放映的三年,暗示與侯佩岑的三年感情,結尾的那句"你說你會哭,不是因為在乎"出自侯佩岑的一次採訪,當時侯佩岑出書,周杰倫送來花籃,侯佩岑大哭,媒體問原因,她回答道不是因為感情問題。

你要話歌詞,其實真係match侯多d喎
2條女都有作過歌俾佢,我不配咪又係一堆詞可以ff, ching唔好咁白卡啦
同最愛有咩關係你解釋唔到

我直接啲講啦,侯佩岑佢有認過,當年仲話要回到過去。狗仔偷拍,嬲到打人,相反jolin一次都無承認拍過拖

佢同侯愛到死去活來係事實
有冇同jolin拍拖嘅證據台灣狗仔咁勁一次都影唔到?
06年咁關最長的電影咩事呀 三年前呀 好矛盾喎歌詞專家

滾軸溜冰同冰上芭蕾唔係有個冰字就相關架大佬 好癲
點會無影過,有次影到佢係周董架車入面,周嬲到走出車想打9個記者

然後之後仲同記者講自己同蔡情人節都會出街,夠本事就去影佢,挑釁個記者
1. 「冰上芭蕾」4個咁specific 既歌詞只關蔡事,跟侯無任何關係,有既你舉出來
2. 佢講放映3年,指既係感情持續3年,周同蔡有咁長,周同侯無咁長

仲撐乜,樓上都已經有人駁唔倒,你死撐都撐唔到首歌係寫比侯架啦
根本周杰倫歷年緋聞得一個佢有親口認證+有相為證+mv電影畫公仔畫出腸

個mv造型仲要一模一樣

其他佢無親口講過嘅嘢無相為證嘅嘢都係ff出嚟
你是我的ok 繃
FF啲咩 咁周係有公開認過佢地拍拖呀嘛 仲要未公開前主動同人講侯啲花邊新聞係假嘅 拍緊拖嗰時比狗仔影出手打狗仔 呢啲唔叫中意叫咩 佢歌手嚟架喎 公眾人物

咁都叫我地ff

都唔講幾年後記者問佢如果你有時光機你會做啲咩 周回應我有時光機我就唔會去代官山唔會比狗仔影到

同埋昆凌po咗張彩虹圖又我地ff出嚟?
吹到周無認過同蔡一齊,不如咁,我即刻po 一後周董訪問,然後收你皮好唔好
侯周戀2004年開始喎,最長的電影2007年出
https://youtu.be/9_eTpwCjNtI

車入面侯佩岑嚟㗎喎
「都唔講幾年後記者問佢如果你有時光機你會做啲咩 周回應我有時光機我就唔會去代官山唔會比狗仔影到 」

因為影唔到就唔會比蔡發現,然後分埋手…
你自己ff 人地講呢句野一定要係你心入面既答案,仲好意思話唔係FF
最慘係06年已經被吳宗憲踢爆散撚左呢,點樣3年既感情
謝謝幫忙
另一段呀,夜晚佢輯蔡返蔡屋企架
冰上芭蕾咪駁咗囉痴線佬 Jolin學芭蕾係09年 06年講話希望會學
最長的電影係07年出 你想點呀 係咪預知未來
周侯點會冇3年呀
都係嗰句啦 周杰倫承認嘅從來都只係有侯同昆凌
因為影唔到就唔會比蔡發現,然後分埋手…

我分唔到曲定直了
https://youtu.be/-vZlHgCo_e0

48秒開始講蔡同佢自己,收一收你皮先
仲搞笑
如果佢出軌嘅又點會最愛係jolin
真係笑死我
其實你有唔認同咪駁佢囉
佢癲一回事 你駁唔到淨係識人身攻擊都唔好佢幾多
下,你應該唔係男人

男人逢場作慶好撚正常,然後熱戀過後先發現舊愛比較好,大撚把呢d cases
貪新鮮所以出軌好出奇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞