【日本Falcom】動漫討論區 Vol.88【伊蘇幾時出動畫】

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
《特製スリーブ入上下巻セット》完成です!

2/20発売日まであと6日!

『英雄伝説 黎の軌跡II -CRIMSON SiN-
オリジナルサウンドトラック』
全90曲収録4枚組【上下巻セット】

ご予約受付中
amazon
https://amazon.co.jp/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E3%83%95%E3%82%A1%E3%83%AB%E3%82%B3%E3%83%A0-%E8%8B%B1%E9%9B%84%E4%BC%9D%E8%AA%AC-%E9%BB%8E%E3%81%AE%E8%BB%8C%E8%B7%A1II-CRIMSON-SiN-%E3%82%AA%E3%83%AA%E3%82%B8%E3%83%8A%E3%83%AB%E3%82%B5%E3%82%A6%E3%83%B3%E3%83%89%E3%83%88%E3%83%A9%E3%83%83%E3%82%AF%E4%B8%8A%E4%B8%8B/dp/B0BQR5MPJH/ref=zg_bs_769264_sccl_3/356-6789645-6403453?psc=1

ファルコムショップ
https://falcom.shop
#ゲーム音楽

冇唱片機點聽

情人節收到舊朱古力
美食點數加幾多
+150啦咁大舊
真女主
發現現在已經唔會燈
今晚買邊隊
肯定鏝
阿仙奴贏完啲垃圾就冇運行
識睇一定睇轟 今年唔睇下年冇得睇
痢都係
就睇吓燈唔燈
右面紅帽條女仲近d 代表咩
孤兒院啲fd子
車狗
巴力唔再燈係咪想入返坑
新手又入坑,有咩ntr要準備
施華打排球勁
準備定會畀條女問你要本命朱古力定係要義理炮
阿仙奴做榜首嘅時間長過曼城,之後唔踢都贏
真 年年暑假都做左3個幾月榜首直到開季
其實應該要計坐榜首時間先公平
不過呢幾年好似俾左般尼茅夫 佢地係AFC 排先過阿妓
隻蝦你波波玩咗10零個鐘就覺得夠皮,但閃2黎2我明明都玩到幾十粒鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞