【日本Falcom】動漫討論區 Vol.88【伊蘇幾時出動畫】

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
F果2件都未結婚 明明佢地正過delta 5個
中島愛唔係生咗仔咩
中島愛婚都未結邊有生仔
F社幾時會引入gpt?
唯一四冠王
可樂定雪碧
可能佢話中島愛中間有一年休息係去左生仔
一早用緊極樂世界仲救左幾次世界啦
西班牙公主高中畢業先當兵3年 未來首位「三軍統帥」女王
https://lih.kg/3336038

會唔會嚟香港實習?
點解p5要抄空軌?
p5 出手機game
我哋軌跡都有隻羈絆
仲有人玩?
執咗n世
想訂

零碧女主
呢度係軌跡系列遊戲討論區?以前只係玩過空軌FC 同 SC, 3rd 玩左一半就棄左,跟著之後就一直冇再玩落去。

最近開始玩番軌跡,想追到可以睇到動畫既內容,或者可以追到落黎軌既進度,依家開始緊閃一改,唔知要用幾百個小時先可以完全漫漫長路,希望月尾可以爆哂閃一同閃二先
正常玩要60~80hours 先玩完一隻 有排追 不過淨係動畫進度可以玩到閃2完先 動畫時間線係閃2閃3 中間
玩完12就可以睇
真係有排追,依家難易度我較左普通,雖然暫時打怪冇咩大問題,下次開閃2可能較番簡單好d, 反正只係為左睇劇情 不過發現閃一有好多支線要做,有時候做做下會覺得煩,自己又有少少強逼症,就算睇住攻略都可能做錯搞到冇左另外加AP 既情況,跟著又會load 番save 再黎過。

我都怕自己玩玩下太煩又棄坑,未玩之前都睇過劇透大概內容,所以唔算話有太大驚喜,但角色同細節位我唔知邊個打邊個同做左咩,希望可以堅持玩完閃軌系列,之後就黎軌咁玩。

零同碧就睇下現實情況有冇時間先再決定追唔追,佢地故事有種感覺好似香港咁,夾左係中間,可能我自己玩會有好大共鳴
d 支線建議做哂佢 因為大部分都係環環相扣 例1做完個任閃2會見番當事人
m$又抄
哩度係falcom打手集合處
零碧玩埋啦,120個鐘夠架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞