結衣連blue cry都唔識串

122 回覆
198 Like 13 Dislike
淨係識日文已經夠搵食
幾幸福
香港金融業已經去到
你唔識普通話就做唔到高位既地步

有好有唔好 日本面對緊佢地本土經濟問題 兒家都要周圍收購外國企業 將來唔識外語都有溝通困難
換轉係香港女星唔識串
應該俾人日日開post 笑

香港女星既話起碼一半comments都會笑人係無學識mk妹係雞係公廁
結衣BB
波多野英文一定好過佢
蠢到咁好易俾人呃閪屌
那個了唷

屌,仲講
換轉係香港女星唔識串

香港女星既話起碼一半comments都會笑人係無學識mk妹係雞係公廁

鄧麗欣

I am very thanks them被人笑到而家
有咩問題
好可愛
結衣同我講佢真係唔識
仲叫我教佢
日本人根本唔需要識英文

between結衣BB
今時今日仲咁多人以為綜藝節目係真,全世界綜藝節目都係有晒rundown劇本同大字報
達哥:我教佢中文
日本唔係話小五定唔知中一先開始學英文咩
換轉係香港女星唔識串

另一方面就屌個個「明星」都係父幹,贏係起跑線

一直覺得呢樣野真係好嘔心
點解日本妹講英文唔識講都可以咁萌
港女就不論偽abc 扮鬼妹 accents 定 I very thanks them 都係咁撚柒

結衣果然係無敵
好cute
日本人英文差事實
結衣bb錯係冇問題架囉
不過如果係港女就無限恥笑

大家課程唔同
喺香港就算你讀中中,中小都好
一夠秤返學讀書英文就係必修
就當你唔上bb班playgroup嗰啲
正常計埋幼稚園到你中學畢業假假哋都學咗15年英文
再者喺日常生活中香港好多嘢都係中英混雜嘅
至少鋪頭招牌已經係咁
周街都可以直接睇到讀到英文唔似佢哋咩文嘅字都譯晒做片假名日文字嚟讀

所以如果一條港女到讀完中學連一句正確grammar嘅英文句子都講唔出甚至連個blue字都串錯嘅話
我唔會諗係佢英文差反而係覺得佢智商有問題囉
無野好討論
人地英文都唔識多個但做到演藝人賺大錢
你英文5**都係做到隻狗咁逗緊萬幾二萬人工
我黎教

呢d事交比我
你話我盲撐都好
我覺得係用心扮唔識
結衣拍花水木講英文對白講得絕對唔差
好難相信咁簡單既英文都唔識

背點讀
同識唔識係兩回事

識就識 唔識就唔識 做咩要扮唔識

綜藝節目做吓效果囉,如果題題都識仲洗做節目既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞