[跑online]集中討論區(27)-仲有幾多人玩緊

926 回覆
16 Like 10 Dislike
變碎片 真係好過份 仲要得1個
痴撚線原來仲未執
就黎自己個仔都玩到
今期獎勵都係麻麻地
起碼要跑20場先解完 唔解個活動又難畢業
本pea算貧裝我仲差4件
岩岩靠gucci幣執左隻緣5寵黎升ss已經覺得好開心
今次900幣出髮
氣谷已經迄立左16年
新手想問網絡任務喺邊度做
Website 嗰個? 做完會自己派 check進度就升級系統(活動頻開唔到)每日1800 2000 先會更新一次record
每次更新都有任務拎吓箱/幣/料果啲
而且要keep住日日做
今期:
https://www.talesrunner.com.hk/event/202302Work_at_Jscompany_Part3/
可以喺遊戲入面右上角升級系統>其他按鈕>活動查詢個人記錄睇返進度
(唔會即時計,最好自己計返做咗邊啲)
之前一直想玩返但唔知點解開唔到,重新download咗都係唔得
好懷念以前玩農場嘅日子
麻煩晒研究吓先 但係好似都幾chur
今期勁chur 起碼玩廿場先跌夠2手環2書2魂
上期係跌任何野就得
送垃圾已經唔想做
各位跑者好,

由於冥府頻道服裝收藏品100個獎勵出現顯示異常,
收集100個的獎勵應為「奧利亞德翅膀-D」
造成各位跑者不便,十分抱歉。
-----------------------------------------------------------------
異常問題: 服裝收藏品100個獎勵顯示異常
補償對象: 2月1日至17日有登入登出記錄的玩家
派發時間: 2月22日 19:00前
補償內容: 奇蹟碎片 1個

藍火翼換左名?
埋已收
做完之前嘅公園任務先知個npc已經消失咗

又想問吓大家
如果依四對鞋其實係點樣可以拎到
我淨係抽青銅寶箱抽倒綠色火焰果對鞋
如果想收集埋呢四對要點樣整
藍火:買999點元素之石合
黑火:騎團商店開箱低機率出時限再合
黃火+粉火:跑步券>running指環>3指環個箱/
記憶保管所西遊記有關個抽獎嘢(3選1嗰個)有機會抽中時限再合
黃色同紫色時光機好似有30日抽 可以同人收
想問下有冇人下載唔到?

Download到part 28 就failed

Status寫住404 not found
求救
我都係咁 我都想知
我以為得我一個係咁
原來個個都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞