[跑online]集中討論區(27)-仲有幾多人玩緊

926 回覆
16 Like 10 Dislike
悶撚到仆街
個頻仲要頂到11月1號
繼續退跑潮

真係要讚吓官方
搞個17周年生日慶典
玩家用心設計張生日卡
然後官方資深美術部一句話你張卡設計得唔夠靚唔符合得獎資格所以你冇獎攞
完全體會到官方有幾重視玩家嘅聲音
退跑再見
Post你作品出嚟睇下
唔自爆啦
官方又冇喺每張生日卡下面評分同俾評語
成件事好欠缺透明度
官方資深美術部評分符合資格先派獎成件事根本就係多此一舉
審美係主觀嘅嘢
搞啲得罪玩家嘅活動出嚟 真係佩服
不過算啦唔想搞到好似為咗乞求官方派獎俾我咁
官方話點就點啦
人地叫你po你嘅作品,你又話自爆
你都講審美係主觀,又話官方話點就點
咁你仲拎出黎講係想點?
Po作品出嚟對件事有咩幫助先
俾大家評分?大家覺得靚/柒又點?
而加係官方覺得我個作品過唔到美術部評分
上嚟呢度呻幾句講吓個活動有幾反智
咁都俾人問係想點 吹漲

根本有心設計張卡投稿就應該俾個自選獎項鼓勵吓啦
好地地又要加句要過到美術部評分先會派獎
但又唔講到明要幾分先過到 又唔公開每個作品嘅分數
就好似你好有心為人預備生日 到頭來人地唔領情 仲話你預備得唔夠好
咁都唔覺得有問題?
然後搵客服講又淨係識話會轉達意見 叫你下次活動再努力 成件事就不了了之
仲鬼有下次咩 真係冇嘢好講了
黑谷客服唯一好就係公平

無課同重課都一樣待遇
一定要俾你㗎咩

去人地個場玩竟然夠膽話人地唔公平

個個鳩畫r sss都得啦
原來樓豬想r獎
你揀咗咩獎先 上年整農場好多人勁hea都有獎
我揀咗華麗對決翼 諗住拎嚟留念

官方唔想派獎俾啲hea畫嘅人嘅話
開放投票嗰陣就應該要篩選走哂啲唔合格嘅作品唔好俾人投票
俾人投得票嘅作品應該要係通過咗評分先好擺出嚟

呢幅作品一定過唔到官方美術部評分
但都有成35票
咁如果玩家票選佢排到入頭3嘅話
佢係咪會攞到最喜愛大獎嘅金/銀/銅獎
但官方依然唔會派自選獎項俾佢?
個活動設計真心有撚病
老實講黑谷仆街唔係第一日嘅
無謂花太多心思落去
黑谷客服hea 到閪咁
又吹佢唔脹
反正冇其他代理公司同佢爭跑online 個ip
自自然然老屎忽態度
棄game保平安
咩樓豬唔好屈我
笑死
今日單返嚟玩又幾過癮
唔記得咗密碼鎖可以點解決?
細細個啲身份證亂填同埋佢個網404not find
而家後台係咪全部收晒皮?
成個跑都收緊皮
仲要頂多一期垃圾頻
照黑谷處事態度
後台唔會收到皮
只係「低調」d咁解
唔似之前del 大課長d裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞