美股認真討論區MMMCXLIII

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
咁大批熊軍下星期可以爆升全殺
入政府
入HA
ACO師等人用啦
勁多股托
之前恒大討論區都係架,勁多人唱好,相信政府搞得掂
sd畀佢睇下

https://youtu.be/irx1TIe9qrI
世界變得太快,每隔十年炒你一次
哈哈,perma bear

Wave 1 took a year to play out.. so somewhere in they range. 6-9 months maybe?

https://twitter.com/dana_marlane/status/1624123068300787728?t=rk3ccaqzWhKBjPxVkf7Enw&s=19
原來2020年大陸都飛過呢d氣球去日本
spce, bynd, sfix 好生意
冇自信咩都係死
@不屈
tldr: antifragile
由細到大淨係得一個目標 就係早退休做廢人 咁點算
學門手藝,做廚無死
我哋唔知幾時張音樂椅會停
所以要學識另一樣嘢就係捱打
everybody's got a plan until you get punched in the mouth
捱到
time in the market, until we score

呢度啲啲人咁鍾意炒數據
cpi +-0.1%, 呢啲完全系統計學會出現嘅唔差,.就喺度賭身家, 多多命都唔夠你哋輸
呢d同真人差太遠,都未計揀食材同口味問題。
擺盤個part都唔會取代到掛
又黎睇路黨
求鳩奇畫支向下箭嘴就話會跌, 你估你濟公咩
housing/xlb已經偷晒步
又啱
炒大鑊先可以用到
整路係前後指揮交通果d都係保安公司既派遣社員黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞