港人移民失敗「罵台灣政府出賣他們」 過來人勸:真的愛台再申請 又指台灣只是收緊不存在出賣獲台灣人讚好

109 回覆
10 Like 117 Dislike
自由之屎之前為咗兜台灣就拉加拿大落水
點知人地唔似賤種民進黨無收緊之餘仲放寛owp
宜家就拉日本落水
唔洗老師都覺得你文盲,傻鳩
呢到乜撚野地方,咁撚大壓力嘅,發個言都好撚似外交官出發佈咁,陏撚啲就人身攻擊。
英國感謝香港人美國又延長救生艇加拿大又放寬你叫奶台狗點算
其實台積電搬廠會連相關產業都一齊搬埋過去,仲未計原先當地嘅飲食住宅相關服務之前班台仔仲死撐無野
台灣收皮啦,送機票都唔撚去
果時要選票就話盡幫香港人
轉頭就話為咗保護台灣都係收緊先啱
台灣當香港人狗咁撚都仲要去
去咗仲要其實連言論自由都冇埋
我真係未見過去到台灣既人敢批評台灣一句
交通 環境 政府政策明明都好多問題
但過到去既香港人就連吠都唔敢吠
句句都係讚9台灣 因為唔讚佢哋就會俾台灣人習體批鬥
叫你滾回支那香港 揀台灣移民真係on撚9
字都打錯就唔好出黎啦柒頭
人身攻擊?邊撚個屌人先?我只係話你好撚多錯別字
有人三十年前做過港英年代護士都唔得呀
有人做過救世軍都唔得呀(因為有個軍字)
仲唔係玩9香港人
唔講咩繁體支那,根本簡一個政府咁動盪既地方移民就錯哂
是但啦 總之以後同繁支同任何關係
日後俾支國打、地震、有任何事 都唔好輸打嬴要咁期待香港人幫就ok
繁支今日嗡乜 我都冇乜感覺
對岸一路緊迫

台灣都算後知後覺

早十年應該收緊
收皮啦死台狗, 台灣搬晒龍門都仲可以瀨真係好撚肉酸
瀨台賤種會話 台灣從不欠香港人甚麼 架
當香港人係condom
香港人仲好恰過支那人
你睇下呢個post 幾多瀨台狗幫台灣洗地
移民成功嗰個唔計?
嬲嬲豬?

收皮啦你班踩台撚
台灣no1
台港友好
批評我?原來你唔愛台灣,躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞