[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(20) 量子狂熱

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有6000token,掙扎買thanos好定買2張pool4好
想我用呢套打場?
玩左成晚Thanos 好好玩
《漫威:瞬戰超能》好友單挑模式編號:35737
好呀
被屌打了
有armor同塞滿場, 好難對付
同埋打d 大怪Thanos轉蛋狗都係好難打
跟唔到佢節奏
係 你次次有盾, 用唔到
又可以儲定箱
屌拿星Luke's Bar係咪有bug...岩岩個場對面放3張牌都冇return返去, 我放一張就彈返返黎
原來係咁

點解我T4打wave T5用磁力王隻王去中間果區
T6 佢打魔形女同金牌手係最右
但都拆到我四張牌
Shuri同red skull 先係
最右係Double Ongoing power
自膠 盲左

season pass中呢隻odin
點解次次有地點 cards move here +2 就遇正移動流
Ongoing / reveal *2 就遇正 ongoing / reveal 流
我玩destroy deck 就比shield 我
玩新果副move control都上唔到分
你遇到咩對手deck多先? 套野係搶先手版sera control
你要係r6拎到兩個場優勢
我成日用moongirl咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞