[YG] BABYMONSTER討論區 NEXT MOVEMENT(1)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Dance performance同個人Introducing平面拍攝都係得5個,初頭都好奇做咩播埋foul左既3位預備成員既片段,咁講法都有理由foul多兩人。
好似當年Bigbang出道實錄咁,Blackpink競爭都激烈只係冇播出黎,不過去到7選5呢個地步YG應該係按風格揀人。
諗多左
佢啲片唔係最近拍
所以間中見到5個 或10個
係因為唔同時期 當時出道組練習生數量唔同
唯一可以肯定嘅係有Chiquita 嘅一定係最新
因為佢最遲入 dance performace 係2~3年至少
當時出道組就係得呢5個
佢個直播係真直播定係錄播?
我想睇無修音 如果錄播個個都修音咁無意思啦
https://youtu.be/hCgZqFscMp0
Treasure box 2.0搞到年中都未出道
屌你我見到有choice做produce就知YG資源all in BM
Treasure box都冇咁大陣仗
當年bp都有前身叫pink punk 然後9個人揀4個做bp
睇樣都好耐之前拍落 jennie 重係橙髮
B team 係咩歌
有人話係SHUT DOWN
下年先出道啦
Ruka 咁少鏡頭
等到2046都未debut
準備BYEBYE
20歲先出道老啦
唔會啦 得佢係跳舞擔當 雖然我冇覺得佢好勁 但菊花係咁定佢位 佢唔踢得

Ahyeon同Chiquita 腳掂唔到地
當年jisoo 21出道 Jennie 20
真咩 ASA都好跳得
嚴格d黎講佢地都係水準線上 無話邊個特別差
Ruka 準備爆喊
Gone 又唱得幾好 都真係幾難唱
感覺ruka asa只能活一
ahyeon最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞