迪士尼透露了三部動畫續集

249 回覆
60 Like 32 Dislike
救贖真心笑撚咗
估唔到TS都有姜b level嘅盲粉
型,doctor strange 咁
X-Men
不如SNOW WHITE 2023
行內人年頭個Showtime都講哂今年有咩動畫了

係,我都覺得公佈得好快好簡單,魔雪2那次好似是邀請Anna,一起上台公佈。

可能之後才慢慢填充細節、概念圖、先導預告等等。
如果魔雪3,可以有長髮公主客串就好了。

真。公主聯盟
胡迪與老友記的確係電視劇集喎
第四集當外傳咁睇都可以接受
不過脫離咗前三集嘅主題
我反而覺得呢集現實咗
但有啲fans接受唔到都正常
Zootapia好好睇
希望繼續係黃子華容祖兒配
要劇情有劇情 有深度有深度
仲有Try Everything好好聽
黃子華:
電影、電視劇、動畫、棟篤笑、司儀,全部成就達成。
Bonnie is a bitch
師兄你唔講真係唔知
本身以為CG版lion king喺香港冇乜聲氣
但原來全球票房咁撚勁
第一集紅首歌
Anna:「雪呀,雪呀,全部都係雪呀!」

小叉:「垃圾,垃圾,全部都係垃圾!」

Judy:「血呀,血呀,全部都係血呀!」

迪士尼:「錢呀,錢呀,全部都係錢呀!」
Toys story4其實故事上係唔錯,錯係錯在第三集完得太靚。

而且Toys story本身係講安仔一班玩具個故事/兄弟情,但係第四集除咗胡迪之外,其他變晒茄喱啡,連巴C都無乜戲份。

所以成套野離開晒1-3集玩具間嘅友情,咁作為睇佢大嘅80/90後,唔屌先意外。
騎住隻馬出魔法,差支魔杖就係靚女版甘道夫
歌好聽加女皇女權主義

當年打破晒公主電影個公式

王子奸嘅,公主超能力屌打壞人。

最後係姐妹情打倒壞人,

女權電影依套真係數一數二唔做作又自然。
其實上一集除咗Woody,佢成班老友都係佈景板。Woody個故事都可以話完左。

反而新一集講返Buzz同薯蛋頭班老友無左Woody依個帶領者,點樣從新上路。講下佢地班兄弟情重好。
Elsa: Princesses, assemble!
巴斯不嬲都係弱智
由第一集開始已經
唔好啦
唔好啦
同 唔好啦…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞