點解當有問題嘅時候唔可以大家一齊講清楚

40 回覆
18 Like 8 Dislike
你啲咁嘅閪男人先縮翻去你老母個閪度
乜都閪閪聲
見到你啲留言真係覺得你好撚陰公
自卑撚
冇文化
溝通又唔撚識
快d縮返去你老母閪度 唔好出嚟禍害人
咁你有咩高見
好認同
樓主唔使理d男人仲講埋啲廢野
咩溝通冇用
其實好多時候佢地根本就純粹唔想煩
嫌我哋講嘢乜都煩
你搵個會改or唔洗改就滿意嘅另一半咪得
佢就係唔想改先逃避你既問題
佢都唔會為你而改 你唔重要
我從來無要求佢任何嘢,反而佢不停要求,所有嘅問題都係由佢嘅感受出發,所以我後來唔想傾,當初有應承會改嘅,但我漸漸又故態復萌,對方「因為我無改就覺得我唔愛佢」然後就被狗公溝走了。

我唔知你所講嘅問題係咩,但如果對段關係有太多不滿,有冇考慮你地其實唔適合呢。如果對方唔溝通(好似我咁)建議分手。
咁其實如果你應承左佢又唔做,或者唔想溝通。代唔代表其實你根本唔夠愛佢?
有時鍾意左佢相處落先知佢原來係咁,到投放左感情落去又唔想放棄,明明仲鍾意
鍾意咋嘛 分咗手 下段戀情你都會鍾意第二個架啦
唔會冇咗佢會死
冇唔做,好咗一排覺得唔係做自己,我反而會諗我本來就係咁嘅人嚟,點解要我改變?
做咩迫人改?人地要你改唔好迫佢改你改唔改到?
我會盡量做
好L荒謬 勁似周星馳啲戲
以為自己開 post
呢個唔係男女問題
係人嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞