點解當有問題嘅時候唔可以大家一齊講清楚

40 回覆
18 Like 8 Dislike
因為同你講完你都唔會改,咁講黎做咩
逃避雖可恥但有用
簡稱manchild
但係我想佢改喎
因為你只係想人地改
講黎晒氣

最撚閪就係你呢種人
扮討論但一早有晒自己決定同答案

屌你老母
💁🏻‍♀️ 點解我地唔可以大家一齊好好咁講清楚

💁🏻‍♂️ok 試試講 想點

💁🏻‍♀️我認為你要比一百萬我然之後自己去死撚左去
大家都改有咩問題,就係難單方面改所以先要大家一齊傾個合理嘅解決方法。連傾都唔傾咁拍拖黎做乜。
好似你咁單方面假設黎指責人就真係傾黎都冇用啦
如果佢可以話試試傾清楚其實已經對件事有幫助,唔通拒絕溝通係好事咩
你睇你 又繼續係到扮「大家一齊傾個合理方法」

合你老母咩 根本就唔會聽人意見

有你講無人講 人地講既就無用

屌你老母
梗係好事啦
對你呢種 屌你老母
自己講野就有用
人地講野就無用

屌你老母自閪私出黎扮「大家一齊講清楚」

你自己一個人講撚晒去罷啦屌你老母
💁🏻‍♀️ 點解當有問題既時候唔可以一齊講?

💁🏻‍♂️ ok 我覺得個關問題就係你自我中心
自閪私 扮想討論其實根本剩係要人聽你講

💁🏻‍♀️ 我唔覺得你指責人有咩用囉

你d咁既閪女人就縮返老母閪到算啦
扮乜撚野公平討論講清楚丫

男朋友見字唔該速逃
千祈咪撚信呢條女咩撚「一齊講清楚」

佢根本唔會接受任何意見
支持你乜都唔好講
講左仲撚煩

你是對的
笑左,你自己女朋友住公屋窮,你想搬都要同佢傾點處理啦如果佢咁答你你會點睇?
白卡佬:不如搬出嚟住
女友:我今日個妝點
白卡佬:不如結婚再搬出黎住
女友:✔️✔️

你鍾意點講就點講啦,反正你唔會理人感受
到分手果日 我同女朋友好地地無啦啦飛左我 肯定係比帽我戴
我都覺得咁樣好好大家要溝通。但點開展對話,幾時同咩語言都好影響
我就係樓主你講嗰種男人,我EX每次都係想傾傾,我就好似你指出嗰種情況回避,你問我點解咁做?我純粹覺得煩

唔知你係唔係咁,但我EX所講嘅問題,全部都係「佢想我點做」。一開始都ok,之後就唔想理佢,最後條八婆同條狗公出軌就話「我已經畀咗好多時間你改,但你冇改到,又唔肯溝通,我心灰意冷。」

屌你老母
咁你哋一開始個陣你有冇解釋過點解要咁做同埋雙方有冇共識。佢要求你同時你有冇要求返佢其他野咁?
其實如果大家傾完而其中一方應承左唔會再xxxx,但之後又打回原形,咁人地都好灰

越迴避對段關係唔係越冇幫助咩,問題始終都要解決嫁
好明白樓主
男人究竟想點
屌你老母
一睇就知你係嗰啲冚家剷仆街仔
你先係唔聽人意見果個
得你講 冇人講
人哋禮禮貌貌同你討論
無端端又屌人老母,佗衰家
你個自卑撚
真係冇陰功
去到邊都淨係識屌人老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞