8人女子組合 COLLAR討論區 (608) 請重溫口水多過浪花 Dodo姐訪問COLLAR!

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
牙b有同佢講生日快樂
好心有好報
Marfing is real
Myfc
高汁好似去咗森林
你講牙wing姐
差唔多啦 We all are 都幾個月
MIRROR最新團歌10秒預告推出
2023年首個合體表演
與易賞錢合作 衝出香港為環保出力

#MIRROR 12子終於齊人喇,姜濤終於回歸,12子合體有新搞作呀!啱啱推出咗MIRROR新團歌《GO GREEN》10秒預告,原來係同易賞錢合作嘅全新廣告歌,想宣揚環保訊息,聽講仲想同MIRROR打入埋國際市場㖭呀! 依個久違嘅合體作, 一次過驚喜晒4個地方嘅鏡粉,真係估佢哋唔到喎!

預告片第一幕剪影,小編特登暫停放大嚟睇下係邊位打邊位;仲有嗰秒眨眼同撻手指又係邊個呢?各位鏡粉,不妨留言估下!

MIRROR呢排經歷咗咁多嘢,合體第一炮當然不甘平凡。《GO GREEN》作為MIRROR的2023年第一首團歌,曲風有別於以往的型格路線,短短10秒預告已帶出清新輕快的感覺,佢哋好似未試過這種小清新輕鬆的曲風。新歌要融入環保絕對係個挑戰,又要加入環保教育意識, 又要平衡畫面呈現! 會唔會好難兼顧到?依個新作絕對唔簡單!到時就睇MIRROR點樣演繹到環保而不失帥氣! 相信對鏡粉嚟講,12人齊齊整整唱團歌, 已經好滿足到鏡粉,見到佢哋開心,做咩都好!

今次MIRROR與易賞錢合作,最難得竟然不是做代言人sell product,而是推廣環保,為今次合體加添一份意義。而易賞錢不嬲有盡企業社會責任,好似疫情期間有推行過全城有賞18區跨商戶消費獎賞計劃,帶頭幫返本土商戶。最近更推動「一秒GO一起GREEN」的活動,專程找MIRROR合作,仲想帶領埋MIRROR衝出香港, 想善用12子嘅感染力傳遍各地!!

MIRROR 於2月11日仲會齊人出席「#一秒GO一起GREEN」的啟動禮,據聞有神秘演出?係咪好想睇呢?如果抽不到入場門票,都可以到易賞錢Facebook專頁睇「一秒GO一起GREEN」的活動直播!

提提你,依家下載定易賞錢App就無死喇,聽聞嚟緊於易賞錢App入面有唔少新搞作,keep住留意佢哋FB的官方最新消息啦!

#娛壹 #易賞錢 #MoneyBack
師妹得個草地
你咩事都未必換到
大癲
牙翼你又啱
咪陰啲陰啲
以後色牙翼算啦
lihkg仔反到牙b衝出香港
Cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞