[A/I]FGO JP [989] 請理性消費

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
某個人話清算四… 唔係,係三個
所以可能泛人類史放過左學妹
裁定者 (Ruler)(ルーラー),出自《Fate/Apocrypha》,書中主要指聖女貞德的職階,以及人物名稱的代名詞。

是聖杯為被召喚的 從者 (Servant)(サーヴァント)所準備的「容器」,即「 職階 (Class)(クラス)」之一。

Ruler被召喚的情況粗略分為兩種:其一是該次聖杯戰爭的形式非常特殊,結果為未知數,也就是聖杯判斷出需要Ruler的情況;其二是聖杯戰爭的影響有可能令世界出現歪曲的情況。在死前無願望的英雄才具備成為Ruler的條件。另外,Ruler會保留參加聖杯戰爭的記憶。

而且Ruler好正常wor,泛人類史是咪在搞
不是不是
ruler係fap產物
avenger算係fsn個邊
AE係bb個邊
清算=清算以前fate系列
唔係聖杯戰爭但叫ruler出黎當我地作弊;
而且異星神手下有ruler所以當我地同罪
乜鳩職都有grand吹到
都係台煮話grand就要黃
然後唔止咩都有職 仲要搵幾個候補得閒換下高達渣 搞到台豬全部都要黃
Ruler,Alter Ego同Moon Cancer都係地球自己有用過嘅
Ruler係裁定聖杯戰爭
Alter Ego係抑止力派遣過嘅守護者沖田alter有用過
Moon Cancer係UO原型archetype Earth用嘅
所以係蘑菇泛人類史陰我地
Grand alterego 2lai
一陣遲啲冇啦啦話 原來只要有心 個個都係grand候補
屌你抽一就繼續啦,有補底架嘛
又唔係我咁抽黃
而家牙熊 羅馬 無左grand 遲下搵人頂 台豬又要黃
咁都好 希望阿提拉係grand saber咁就寶5一隻
只要有心,人人都可以係Grand 沙焚(侯補)
抽kukulkan抽曬啦
你grand 9uper
ORT係grand外國人 庫庫爾坎係ORT心臟 算唔算都係grand
我覺得算
咁南哥grand 未
grand bully
一句到尾:GD功高震主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞