[I/A] 超級機器人大戰DD [129] 帝皇皇帝g合體技

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
出新野都唔係逼你一定抽咗先有得玩
就算共斗都可以比你免費兩粒珠參與下

港服只要投資適當 前期辛苦d 就可以穩定每期畢業 良性循環

我宜家都係留石等00
我睇自己迎擊d機 都唔多雙15
咁迎擊好多都是但
主力嘅一定15 15
我唔會話自己10 10係有練過
咁我應該5部練過都冇 88
不過你迎擊咁高分
- 雙20
Z
Unicorn
Hi-Nu
老古

- 雙15+
真31

- 雙10+
男主
2號機
GGG
正樹
阿基德 (無限)
古辛 (新實彃+0. 舊實彃+4)
基拉 (無MAP, 覺醒技+4)
鐵也 (1技+2, 無限, 雙焰得一張俾甲兒既)

Arc 14/20/8/攻防大, 攻瞄大, 防瞄大 lv6/瞄+氣大 lv2 都係主力

基本上唔用嗰d或者功能機唔講
有啲都會用但未雙10
你唔刷珠碎d練度都高我咁多
d珠係點拎返黎
下, 雙10+之中得男主同無限阿基德叫做好揪d
731 2號機 GGG都唔係幾夠力
其他仲要唔齊章, 咁都叫練度高
唔係話你練度高 係比我高 我冇雙20 連雙15都少
你試下貼機師數值圖
你係d限技唔齊 但唔知點解珠多我好多
我集中幾部姐, 要我拎25部出黎仲要有得揀下出乜好咪奶晒撻
我比我堆機你對下 其實你係有本錢打高分 只係你未熟迎擊玩法
紅字為有練度1,2珠雙10以上
1區 自由 紅蓮 重炮 德天使
2區 男豬 阿基德 正義 風動
3區 炮灰 hinu 獨角 肥雞 我隻獨角雙10都冇 肥雞直情只係岩岩抽到
4區 炮灰 紅蘭 真三一 女豬
5區 老古 黑三一 帝爾鋒 鐵也 回hp靠平血sub血晶多過練度 血珠應該個個都差唔多lv

計落需要既練度真係唔高
你仲未明,我其他嗰啲都係未齊技或者+得1 2,唔係剩係珠既問題

之前諗住血無用,無留過血晶

btw,你5區啲機幾多血,老古炸幾多?
講錯,有技都可能係+0添
黑三一6萬9 其他6萬頭
第1下10x氣試睇 炸3架一半 之後開魂炸
第2下咁岩砌到3架殘血
第3下已經會炸死黑三一 好彩帝鋒鐵也170氣高防都仲炸到殘血

老古冇用晶 途中控150氣以下
開魂炸咁癲?

我啲平衡機,換啲+血sub,得731 67k,返班奈特53k

突然間諗起老古係咪要唔用攻晶?
兩睇
救死角有一手

但次次入next gen個下會over 左
睇漏左最尾句 老古冇用晶
得第一下 見扣得一半就開魂
自從出左減必殺欄1cd就狂出
搞到d本來3cd覺醒技既機屈哂g
其實可以試下老古拆珠炸
不過本身血少, 回血回唔多都可能無乜分
Pvp囉
不過入到s1就冇所謂啦
報酬唔太大分別
唔係3cd屈曬g
係本身2cd屈曬g
均衡返覺醒技嘅強度
如果唔係3cd覺醒技地位低賤
宜家起碼唔係hinu肥雞獨享2cd覺醒

出-1cd嘅都係得果幾部主角機姐

681k lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞