[I/A] 超級機器人大戰DD [129] 帝皇皇帝g合體技

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有3招第一世代既技未中 黑畫面都唔可以開心
反正到最後唔夠石都會課平時760既咪買埋佢
都無人有練
剋到
雪霸t1.5
但前提係你allin所有野落去
一般人t3左右
咁惡魔人會係咩T
用炮灰都可以高分 唔駛夾硬出練度超低既拎機體分
我睇你d機 應該234區加埋都隨時50萬
預計下次係T1
復活太op,可以斷聖盃二動/其他機既多一下必殺

唔係好明點解係700k
唔g佢
btw
其實打高分只係多少少野 但我個心理係唔打高d分好似對唔住自己課果d錢
我就覺得無乜所謂
可以800 s1 ex15都ok
下下追到最多獎勵只會辛苦自己同焗課
我都係唔識打迎擊
次次打到入S就算

入唔撚到800
T0煩撚過覺醒人
我鍾意打迎擊既
不過撞正要刷野就算
同埋佢次數少無得狂試 選機又疾 晶片系統又唔同平時鎮分開 想佢改好d

平時 鎮 迎 PVP 共 全部可以獨立set晶就好
記錯左,原來係少3粒reroll
你有幾多機係練左?
如果你肯掛多d 你嘅課度係900k起跳
點定義練左
其實以今個event為例如果我有700k都滿意
反正我耐唔時無玩啲晶又唔齊,同埋game姐唔想追得咁辛苦

課都只係因為手痕同埋想育成啲鍾意既機
齊技+5齊sub齊晶1,2珠起碼10 除非係輔助機 風動/德天使果類
map機都可以低珠 但要有一部主力可以快速打死迎擊boss
咁你唔鍾意玩迎擊就求其 第時想玩高分d 咪黎share陣

睇你好似咁多個活動最鍾意pvp
其實我自己都佛系玩
唔係掛足一個雙週活動
間唔中唔掛幾日都有

練度到 自然可以揀鐘意嘅機黎練
營運點出新野 戰力通脹嘅影響都唔會話好誇張 唔會即刻跟唔到
因為pvp唔使狂farm, 而且入S1 reward已經同top無乜分別
25改可以直接食用唔使又random又盛
仲要無鬥爭心呀 meta機呀暫時都仲可以輕鬆入S1
宜家標準應該15 15
遠征都出咗半年咁濟
有d機10咗都係覺得好雞肋
我覺得DD通漲其實算係控制得幾好
係有時連出一堆新野好似想追數咁
同埋新新招有少少亂黎, 有d機放置左幾年, 有d就連出

可以揀鐘意嘅機黎練 <-好在港服, 日服咁大競爭應該一定要練meta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞