[I/A/PC]Marvel Snap 瞬戰超能 (19) 四強展開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
名似bot
問題係好多卡都剋到move
killmonger剋human torch 佢又唔似dealpool可以返手牌, Professor X放中路完美剋死Heimdall 狗又剋reveal 仲有張比較少見嘅kingpin嘅 同埋整體嘅power都鬥唔贏人 純粹係贏在靈活轉位

第一次遇到destroyer+knull差啲被cup
move 最大天敵係draw 順
順既話成場 7power mutiple man
13/18 既 Vultre / 1X dagger / 1x raven
其實好夠嬴

缺點係好易睇 ,turn 2 就要露底 。
上季用move 最高都係上到90 , 90+ 對親都zabu / shuri / galactus 就好早比人分到勝負 打唔到再上。

但move 其實好玩既,最強既武器係夠靈活,好似有developer 講過move 太難balance ,我諗短時間都好難Buff
屌巴幾點得閒?
自己用hela就10場都唔知有無2場出到full combo, 對面用就十場8-9場都full combo , 公平咩?
暫時未見沙漏背
我啱啱開到hela都未敢用住
應該都係10點左右
全部遊戲王黎架,隱形女modok hela 一定三張順序上曬手,我難定齊章佢紅女巫出個第6round交換牌,cls
到時見! 想玩modok了
玩discard 真心唔建議hela
太難成功

韓仔換手牌都leech我
人地玩就好易成功
MARVEL SNAP Friendly Battle Code: 34376
MARVEL SNAP Friendly Battle Code: 39111
好似好多人唔明呢個場咁
簡單光譜大大力
我副deck未run得順
MARVEL SNAP Friendly Battle Code: 37907
連勝再多都係會比agatha呢個癲婆送翻啲分落去
我感覺係舊野唔夠新卡黎
modok+mobius超屈!!
仲要俾sinister London同0 cost odin你
不過我覺得你副野用dracula有少少唔啱synergy
你多數會掉3攻 swarm
點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞