[I/A/PC]Marvel Snap 瞬戰超能 (19) 四強展開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
多謝你, 我宜加成個人舒服晒
講得岩 應該係nerf gg果類
沙寶係勁 但又真係唔係勁屈
一個月就nerf 真係鳩
其實宜家仲衰過zabu同ss個環境,80蚊就有得玩top既環境deck,自己唔買黎玩其實某程度都係少少自己問題

但shuri真係冇得買,自從話降pool之後都未見得翻,至於modok deck都勁,但明顯同zabu/surfer完全唔係同一個level
bot識撤退
唔一定做比你贏 , 有機會做到你輸

唔同rank 對到既電腦level 會有唔同強度
discard deck本身都已經勁
用黎discard既卡本身攻已經高
加埋modok真係屈到癲
仲諗住買zabu, 岩岩token shop 有
discard deck幾時勁過
你係咪誤會左佢講既野
而家
第一張黑白

meta既野
過多一個星期先講啦
宜家nerf左ss同zabu大家個腦度淨係得番shuri係勁既
咁咪個個玩shuri
shuri套野又唔似zabu果堆咁無解
咁怕既咪拎番sera control, deathwave 呢d有尚氣既deck黎玩
surfer改完拎去玩C2又幾好玩
本身discard係講運 而且buff左魔比斯加swarm 有預感是但一張會nerf
Modok 都要個順序靚先得,如果唔係爆發力唔高
太醜我唔會升咁多次
我係有得升就升variant 先
呢張升爆左四次
其實modok 先係真正叫合理嘅貨金卡wo

大家諗下第一季 二季嘅蜘蛛俠同黑豹 其實唔算屈

黑蜘蛛就move deck 但唔一定放 黑豹都叫易捉到路放狗

但銀魔放狗絕對唔易 3條路點放都得

Zabu 根本就over 哂 完全將隻貓嘅意義變0

原本shehulk death 妖后放到都算 Zabu出埋我都未見過人擺貓
公道講句好過爐石只nerf唔buff好多架啦

見狼人冇人用都會buff下
宜家ZABU只係從一張combo核心牌變左做搶節奏既插件牌
未至於唔用得
已經可以估到 sera control, zoo, negative, wong揭示流會入zabu,
大把卡都好廢等緊buff 事實證明destroy deck係親生仔當然狼人依個角色人氣比較高都係原因之一嘅
有無shuri deck推薦

pass嘅variant中ultron 一定係佢知我最近一直玩patriot所以整張正嘢俾我
有無 modok 推介
儲左好多令牌 但成日唔捨得用
Bast electro armin zola想買
negative 當多一張psylocke
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞