[A/I/PC]御城プロジェクト:RE~囡囡守城養生Game(81) 7週年前夜祭暨6星去留投票

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
因為營收一般都係日本最多
係 如果唔係前期巨唔切唔夠頂
抱炸彈同rolling stone 呢兩關困難好難打
尋晚課完5000 yen 換佢
今日免費仔又係佢
[A/I/PC]御城プロジェクト:RE~囡囡守城養生Game(80) 江戶城收藏
https://lih.kg/yRbkKLX
#886 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我就睇落有啲熟口面
幸運兒維持4個

Btw3突淀城要成神
抱炸彈可以用空蟬脫殼,po頭有gif
又可以用召喚物頂
情況許可嘅用鐮刀城頂都得
掉石頭係邊關?
可以抄條片嘅擺位思路嘅
運用返去正月平城隊到
rolling stone係第四章51話 医王山岳 ~越中~
抱炸彈係第四章52話 白結合力 ~飛騨~
襯呢個禮拜exp up 我呢2日的起心肝去餵返d城lv
200隻孖妹食晒, 特同7星都清左好多
到底我咸魚左幾耐
連個個禮拜都用既都於群都係10x, 明明滿突左好耐
啲滾石
我呢啲老屎忽
第一次打個陣都攪唔掂
我剩係升8星

6星冇理過
咁我無7星山歌舞 咁一定係都於群

D石好似係每打一下扣1血咁
用高攻速既野打佢

你有山水鞭可以開計打 特殊攻擊果下應該秒得到D石仔
我果陣仲6星既福知山城開計打
如果你早排有用兔仔珠買到五雷神機會再輕鬆D
另外你有4代目 開計果陣
成大個圈都加左攻速又減後隙
應該都會處理到
有冇人知無間五層兩塊鏡點打?
清緊15審果陣卡咗
要用許昌/地獄盾出技個陣無敵狀態

但係打完之後仲要停到隻boss
好快就衝到落嚟
我有開, 不過次次都係喺cooldown之間輸
兩隻都冇,本身諗住靠吸血同奶媽頂住,不過都唔掂
睇下用黃泉城搞唔搞得掂先
然後就要靠D會攻擊既token/可以一次過打幾隻既武器幫手
弓:
真 元就之謀弓 (1次過打3隻)
影繼之弓 (1次過打同一隻2次)
鏢 都有一堆可以一次過打6隻
得隻裏川越城, 守到一邊守另一邊唔夠守
不過唔排除係操作唔夠熟, 玩到手忙腳亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞