[A/I/PC]御城プロジェクト:RE~囡囡守城養生Game(81) 7週年前夜祭暨6星去留投票

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
GG了
我食左3隻
所以而家純素巴整理下6星好事
黎緊周年會補充返一大堆6星 到時留意返就得
我依D25仔唔出7成日出6
D 垃圾6星多到抽中7就可以秒改
而家普通打到50話過唔到, 困難打到33話過唔到
又冇25石抽, 冇乜方向
因為抽唔到歌舞城所以冇得放入隊
有冇巴打俾啲意見

而家隊形
玩呢隻game唔建議煲
你進度仲快過我呢d 第6年老屎忽
推唔郁未升下lv 儲下肥料改築/突1
改築完除左特技 計略upgrade外 仲可以送禮物多10%能力
涯多一個月 3月中7周年應該會送好多野

主線其實無咩特別可以比意見
過唔到不外乎升Lv & 改築

宜家可以打下復刻出兵拎武將兜既武器同靈鋼
義重鎚同景勝弩一定要刷出黎
唔係又要等兩三個月後先會再復刻
不過今日last一日
https://scre.swiki.jp/index.php?%E5%A4%A9%E4%B8%8B%E7%B5%B1%E4%B8%80
主線好隨意,可以有幾百種配搭
卡關建議copy個名去youtube搵片
參考下人哋點擺位塞兵
歌舞城換隻大阪都得架
改築邊隻可以由打唔到果關著手諗
淨係抽過三次25石
週年票換架喎
好多石

第一次TD際入, 一開始都係人又無肥又無
係換左隻大宰 後輕鬆D
我果隊有5隻同你呢隊一樣
我都係2個月前先過
彥根可以既話改埋佢
早D打氣可以比你多D氣去用計
你應該係埋尾果陣D大船走埋黎然後你就比佢一啖一隻?
因為我果陣都係咁
如果無記錯
山水鞭用計落自己度 可以打退隻大船
甲府江戶彥根+淀應該可以夾生安全做低另一隻?
早D開始燒隻船 等佢行得慢D 彥根江戶淀城射程夠遠 可以安全扣到佢血
定唔係就換D可以出token既城 放token比佢咬 爭取多D時間
仆街 我啱啱先知原來有隻手機驚叫碧藍幻想
簡稱艦B
我啲圖係dd艦娘
唔認得哩堆嘢,醒起我嫌佢太無聊冇再睇落去
撈亂咗啫,我好少玩手機驚
Dmm自家嘅手機驚就會玩
日本仔出艦c
中國人翻版比正版好
所以係艦b
可惜已沒落
唔係中國人再抄中國翻版叫艦a
原版都唔弱…
原版巨滿減CD仲多啲
不嬲出哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞