[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 21 , 暴太郎戰隊 47

380 回覆
3 Like 3 Dislike
千葉雄大同瀨戶康史差唔多
唔係大紅但拍好多劇勁入屋

豪快黃特命黃轉行做聲優紅左
佢漏咗張卡喺嗰度咋嘛
參加者點諗係佢哋嘅事
nu gazer!
千葉雄大(戲內)食足咁多個坂道,咩都夠啦
拎出去斬
個個都講佢地對稱髮型
鳩估一個阿哥一個細佬,
個阿媽就係創世女神
反正都唔係呢個時代o既人
玩大啲係父子/爺孫
又嚟父子
要跟傳統父子對打
次元

呢個主題都幾方便連去唔同拉打,
Movie大戰又講得通了
我想問太郎養父個角色即係咩事困住左好似一句帶過左又唔係好理解
唔係個個都好似鬼妹咁放得開嘅
大概係封住連接森林嘅門,但今隻望住太郞個樣好奇怪,太郎都好似唔想理佢,但又對於見到佢無乜驚訝
睇啲PAGE先知天空忍者個配音都有份拍
今鋪真係全員回歸
https://twitter.com/YokaiRiderVT/status/1623342752711815169
羞恥 play
用香港做比喻,係唔係以前tvb 啲當紅小生但又未去到拍電影個班如歐陽旺財,羅嘉良個班?
特搜粉紅做聲優印象中無咩代表作喎,特搜黃起碼有遊戲王5ds 女主角
我始終覺得個故事會參考DMC
Mighty brother XX
之前有無咩演員係拍完戰隊之後係風生水起
點會,同拉打差唔多就真,橫濱流星同松坂桃李係一線,千葉雄大,志尊淳,龍星涼都唔差,好多一線一劇都有份,反而拉打一係上一線top,一係就梅到淨係拍二三線同bl劇
千葉雄大同瀨戶康史差唔多
唔係大紅但拍好多劇勁入屋

豪快黃特命黃轉行做聲優紅左
用香港做比喻,係唔係以前tvb 啲當紅小生但又未去到拍電影個班如歐陽旺財,羅嘉良個班?

緊係無啦,張振朗個啲級數咋,瀨戶應該有吳唱k咁上下,佢未拍kiva前已經好多人識
可唔可以將所有平成拉打主角都搵個香港藝人比喻
佐藤健應該=淫照事件前嘅希哥未到劉華梁潮偉?
食女方便係差唔多個皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞