[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 21 , 暴太郎戰隊 47

380 回覆
3 Like 3 Dislike
的確係
佢唔會死姐,可以收佢核心淘汰佢
只係佢證實牛牛唔係靠bug復活
所以俾佢繼續玩
仲未計佢而家一步步咁成為緊落手殺佢個fd既jamato
岩岩搵黎聽,三人合唱歌三個都炒車
夠唔夠power
今集don好似冇乜內容
但我幾執著於索諾4同5嗰兩個過場片段
4同5都分別講咗句「唔係為咗工作我先唔想同佢一齊出現」
會唔會係想帶出 其實456三個感情並唔係真係咁好
唔似123佢地真係出生入死真感情

又甚至乎藍色的窗簾啲
45同1236四個有樣嘢好唔同
123只係針對成魔既人類 6好似剩係針對叛徒 aka 123
但4同5每次出場都係走去搞鳩啲無辜既人類
其實咁又同本身腦人嚟地球既使命/目的係咪一致呢
其實次郎咁樣都好難happy到
朋友冇 積分冇 成就冇 功名冇

雀仔個核心都比人話咁易攞到手 我就唔信收返牛牛核心就搞掂
咁係因為妹豬肯課金姐,所以唔係無牛牛辦法
係因為牛牛有人支持 留牛牛有節目效果 先俾佢繼續玩

睇埋今集先醒起兩個都咁鍾意啪手指
究竟佢兩個有咩關係

其實真係有啲牽強
如果有多一兩個shot jamato 化做佢老友個樣
好似叫合理啲

會唔會係佢整呢個世界出黎
我都以為佢直上直落,咁既話,應該中二病到癲
佢地連個髮型都一鳩樣
前幾個post已經講過 首先你要過到隻驚先
暴太郞真係文戲都好好睇!
鳥人黑2.0….
比人知係狼咪下round投走佢
如果下場已經final今集gm唔洗講貓女要淘汰多一個先贏
個規則勁多盲點,一係要狐狸狸貓佢地下集失憶/唔知仲未投走隻狼先搞得掂
除非阿貓講大話呃景和話狐狸之前執走個蘋果,趁佢分心嘅時候跌咗落地下之類,唔係嘅話好難兜到但係景和啲智商又好飄忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞