係咪得我對Game評人可以提前有機打呢樣嘢好唔舒服?

47 回覆
29 Like 63 Dislike
冇佢地 ,forspoken 就先中伏了
呢隻自己玩下demo都知伏到仆街
呢隻自己玩下demo都知伏到仆街
咁明知係打手咪唔睇囉
其實就算玩家都係有依個心態

打手吹奏隻game好玩就玩,跟住玩嘅時候跟住班所謂攻略抄裝抄打法就覺得自己玩緊隻game

跟住一隻game完到另一隻,庸庸碌碌又一個世代
上得網都係想搵認同感
比起d咩冇玩隻game唔想中伏更加多人係鍾意/唔鍾意隻game之後上網睇d同自己諗法差唔多嘅人講乜
人大左就算買完game都未必即刻玩 甚至無開過
唔care有無人早d玩倒囉
呢隻係d人玩demo先知伏,關佢地咩事
仲以為你想講
佢有特權提早玩 所以唔會真心評隻game

點知係純粹唔抵得人有得玩先
痴撚線
收錢做打手 好似超粒方咁
種米真係好好玩
我反而想質疑下樓主係咪剩係玩遊戲大廠果啲人來
「好玩自然多人玩」,你知唔知有幾多INDIE GAME就係靠GAME評人先有人知,然後先靠自己個「好玩」而爆紅
如果唔係有班GAME評友,只會有更多「好玩」既GAME被埋沒

btw需唔需要、多唔多餘,係市場決定,你覺得game評人多餘,但係個市場就決定game評人既存在需要,咁係你問題定市場問題
黑人女人主角己經red flag
加上係Luminous Productions出 (之前出過FF15 超大伏)
再有左膠媒體打手全力推(話屌隻game 嘅都係歧視黑人
基本上未出已經知道九成係伏
Indie驚有西先有用一係就加lgbt 先有人評
有西係講緊gamergate 甜game洗人評咩
個妹妹又得意好想佢出第二集
原來有dlc?
我都係打到百幾層
上年隻vampire survivors都係個youtuber出game評先一野爆紅
我淨係覺得game 評好on9
個個口味唔同都唔知講黎做乜鳩
不如直接播gameplay 講制作理念
啱咪買唔啱咪收皮
用作品説話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞