[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (248) 垃圾比古無隻勁

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我見最平300幾港紙5000石
但諗住橫掂買就俾多幾舊買多幾千石
有知父子個個好似最吸引,因為獸飯國服用過都一般
父子318復刻
到時抽到彩仲得
獸飯 無返兩三凸都真係麻麻地
其實抽齊今期d柱都夠升你一個月架啦
仲要有好多舊卡 我自己覺得石頭優先囉
知父子應該就黎有
同埋佢寫住有某隻角色既通常貴d
咁你答到有乜撚咁創新未呀大思想家

玩法同10年前一樣,都係扭扭下d珠,改下技能數值同關卡玩法,所謂嘅創新就係多左語音同出招靚左,咁同閪珠有撚分別

重有,講到自己咁撚巴閉又嫌東嫌西咪咪撚玩囉,又要死狗咁玩又要攞貞節牌坊,咁撚有骨氣del game日日煲你嘅pad 怪彈囉
隻龍珠唔撚改到gta咁都有人嫌嫁喇,最好改到可以屌小雲屎眼,咁就大家安樂
應該有第三彈啦,做完第二彈得39張77連券
大家一人少句,一致向外用念力屌撚死條死肥鳩
佢都係唔撚爭氣嫁喇,塞咁撚多錢入佢袋,逢親週年都搵d咁嘅野黎撚鳩我,上年出界悟猩猩達都已經一肚氣,今年嗰兩隻直頭不知所謂
都係,今期中到7,8周年,再中埋古拉,12號個啲都有排用
都係石優先,角色都係由佢
但父子實用過獸飯好多
魔童又得1,2個account有又貴

多謝咁多位巴打意見,而家買
wiki 獸飯起碼等半年依度齊晒兩隻
再加8週年pool red zone 都夠打啦
今年果兩隻見到都唔開胃
On 9 由週年開始 我抽左800 石 極意一突抽到四突CLS 女朋友幫我一個十抽直中力古拉 咩料
DAN DAN 世一
唔好用8 週年
屌 正 搞到好想課3 粒紫石換牙用悟
你成句除左條女之外全無意義
可能只係想曬命比我地呢啲毒撚知佢有囡
本身佢自己抽都中
不過俾左女朋友抽 然後就以為好好運
不過其實佢過哂主線同埋極限z,同埋我買個3000石但咩都未打其實係咪差唔多
但就慳左啲時間
佢50 石中力古拉 我800 先中 力古拉
係佢好好運唔係我
真係好撚躁,我一心想抽隻lr一星龍,真係屌出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞