[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (248) 垃圾比古無隻勁

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
出左10週年偉大cutin
dk要改革都仲差2年
加咗元素其實玩法嘅可能性都唔同好多 好似8週年個兩隻咪新元素 但係宜家都係擋打擋打嘅數字遊戲 閃 爆擊 追擊呢啲又要你突先有 反擊隊都成絕響 淨係J動畫玩唔得耐

再者佢連合作都冇咩真係幾冇新鮮感

神魔雖然叫抄 但係佢真係有加好多唔同新野落隻驚到 又有兩格合體做一格 小遊戲加攻
始終DK個玩法同pad差太遠
局限於頭排珠
除非成個玩法更改
似係天下一lr eza
wiki eza wiki隊又勁!!!
DK 一出人氣角
單/雙平台第一
營運仲點會改
keep 住數銀紙好過
睇真啲同隻橙魔拍埋先得頭腦傳力兩條link 夾到,連娜美星人都無
放到3位ok啦 又加防又盛
撤亞人篇可以組到未
淨係講個垃圾友情抽都十年如一日啦
加完3隻LR後有無改過?

EZA 有一百幾十隻 一隻閒閒地都3000萬幣
之後我就要不停輪迴打你啲On9 eza 關打錢
之後去eza 唔覺得有啲on9?

另外啲19覺醒章又係十年如一日
規限你喺啲on9 關到刷
總之隻驚就係不停地刷on9覺醒章 On9 link
不停逼你睇岀招必我唔係話啲超必唔好睇
但屌你老味都有視覺上疲勞架

再講啲關 一係就地獄級
一係就無腦打過
試問依家啲新手除左唔齊隊打eza 外
仲有乜遊戲體驗?
一路無腦咁刷到齊卡先用腦打地獄級?
我以前都同你一樣 覺得要以玩家體驗優先
直至我入左間手機驚廠做
基本上無營收既項目優先度非常低 講左都無人理
同埋要拖長玩家既遊戲周期 為左令佢玩更耐有更多機會課金
做埋d方便玩家既野 太早通關 只會令流失率變高
變相少左人俾錢
玩開國服想轉日服
想問一問隻新巴比迪魔達係咪同之前啲活動卡一樣之後都會開eza
請問8週悟空年開技 個動畫點解skip唔到?
買多個ac
唔係主動技冇得skip㗎喎
但好難搵齊有78周年既石頭account
你買石頭號而家抽咪得
求其買個石帳刷 刷唔到咪買多個再刷
78周年都有得抽咩?
但多石個啲又有哂進度
得3000石個啲又好似好快玩完
yes
天下一半都係少年篇,有潛力過撒亞人好多,種類又好玩啲
Thx咁我刷定第3隻
升LINK 有無話邊隻係必升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞